تاس کباب یکی از غذاهای سنتی بسیار خوشمزه است که در مناطق مختلف ایران پخته میشود و مورد پسند اکثریت افراد است. به همین منظور در این مطلب آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب را آماده کردهایم که امیدواریم با این غذا آشنا شده و در خانه برای خانواده تهیه کنید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه تاس کباب
آموزش آشپزی: طرز تهیه ماکارونی جامبو شلز / غذایی شیک و باکلاس
مواد لازم برای تهیه تاس کباب:
به متوسط: دو عدد پیاز متوسط: سه عدد هویج متوسط: سه عدد گوشت گوسفند با مقداری دنبه: ٢۵٠ گرم (اگر هم گوشت گوسفند دوست نداشتید گوشت راسته گوساله با مقداری دنبه) سیب زمینی: یک یا دو عدد متوسط آلو خورشی: بسته به ذائقه ۶ یا ٧ عدد یا بیشتر نمک: به مقدار لازم فلفل: به مقدار لازم زردچوبه: به مقدار لازم رب گوجهفرنگی: دو قاشق غذاخوری گوجهفرنگی متوسط: دو عددآموزش مرحله به مرحله طرز تهیه تاس کباب:
برای تهیه تاس کباب در ابتدا گوشت را شسته و به صورت گوشت خورشتی خرد کنید. گوشت را به قسمتهای مساوی خرد کنید تا میزان پخت آنها یکسان باشد.
در ادامه طرز تهیه تاس کباب ادویهجات مخصوص تاس کباب از جمله نمک، فلفل، زردچوبه را در یک ظرف ریخته و باهم مخلوط کنید.
بعد از مخلوط کردن ادویهجات مواد داخل تاس کباب را به صورت دایرهای برش داده و برای تهیه تاس کباب آماده کنید.
پس از آماده کردن مواد تاس کباب، کمی روغن داخل قابلمهای بریزید و پیازهای خرد برش داده شده را داخل قابلمه بچینید. سپس گوشتهای خرد شده را نیز روی پیازها بچینید و کمی از ادویه تهیه شده روی گوشت بریزید.
در ادامه به و سیبزمینی خرد شده را روی گوشتها بچیند و سپس ادویهرا نیز روی آنها اضافه کنید.
مطلب مرتبط: آموزش آشپزی ؛ طرز تهیه خوراک مرغ پارمسان
بعد از اینکه سیبزمینی و به را به قابلمه اضافه کردید بقیه مواد را روی سیبزمینیها بچینید و روی آنها ادویه اضافه کنید.
و در مرحلهی آخر نوبت به چیدن گوجهفرنگیها خرد شده میرسد. گوجهفرنگیها را نیز به صورت مرتب روی مواد بچینید.
در این مرحله از طرز تهیه تاس کباب نوبت به تهیه سس مخصوص تاس کباب میرسد که باید دو لیوان آب را با ادویهجات باقیمانده مخلوط کرده و سپس رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کرده و مخلوط را هم بزنید.
بعد از آماده شدن سس تاس کباب آن را روی مواد بیافزایید و سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
بعد از گذشت حدودا ۳ ساعت تاس کباب شما آماده است. نوش جان
معرفی و بررسی برنامه ایزی پز / با سفارش مواد اولیه راحت آشپزی کنید!
نکته: توجه کنید که زمان پخت تاس کباب به میزان شعلهی شما بستگی دارد و باید هرازگاهی آن را کنترل کنید تا آب آن کشیده نشده و در زمان پخت آن را از روی حرارت بردارید.
منبع