سالاد پنیر قالبی | طرز تهیه سالاد قالبی | سالاد پنیر


سالاد پنیر قالبی | طرز تهیه سالاد قالبی | سالاد پنیر سالاد پنیر قالبی، آموزش و طرز تهیه سالاد پنیر قالبی مواد لازم برای درست کردن سالاد پنیر...

فهرست سرفصل ها

سالاد پنیر قالبی | طرز تهیه سالاد قالبی | سالاد پنیر مواد لازم برای درست کردن سالاد پنیر قالبی آموزش و طرز تهیه سالاد پنیر قالبی ارزش غذایی و خاصیت پیازچه پیازچه منبع ویتامین C
سالاد پنیر قالبی | طرز تهیه سالاد قالبی | سالاد پنیر
1 رای ، 5 ستاره از 5

سالاد پنیر قالبی | طرز تهیه سالاد قالبی | سالاد پنیر

سالاد پنیر قالبی | طرز تهیه سالاد قالبی | سالاد پنیرسالاد پنیر قالبی، آموزش و طرز تهیه سالاد پنیر قالبی

مواد لازم برای درست کردن سالاد پنیر قالبی

بیسکوییت ترد نمکى 200 گرم پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری ماست خامه ای 200 گرم ژامبون خرد شده 100 گرم پنیرخامه ای 350 گرم پنیرپارمزان 2 قاشق سوپخوری پیازچه خردشده 3 قاشق سوپخوری کره 85 گرم فلفل دلمه رنگی 1 پیمانه سیررنده شده 1 حبه سس مایونز 1/2 پیمانه آب سرد 1/2 پیمانه

آموزش و طرز تهیه سالاد پنیر قالبی

ابتدا پودر ژلاتین را باشعله کم روی اجاق گاز با حرارت کم می گذاریم تا حل شود . سپس بیسکویت ها را کاملا خرد می کنیم کره آب شده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیری به دست بیاید . بیسکویت ها را درون قالب دلخواهمان می ریزیم و با دست خوب فشار می دهیم تا ته قالبمان کاملا فشرده شود .

بقیه مواد را در یک کاسه باهم مخلوط می کنیم و ژلاتین سرد شده را به مواد اضافه می کنیم . بعد از اینکه کاملا تمام مواد را باهم مخلوط کردیم ، روی بیسکویت درون قالب می ریزیم و به مدت سه الی 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خود را بگیرد .

ارزش غذایی و خاصیت پیازچه

پیازچه فواید زیادی دارد که بیشتر آن ها مانند پیاز است. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

کاهش قند خون کاهش کلسترول خون بالا کاهش خطر پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان ها کمک به کاهش التهاب کاهش فشار خون بالا پیازچه منبع ویتامین C

پیازچه منبع سرشار از ویتامین C است. ویتامین C به ارتقاء سیستم ایمنی بدن کمک می کند و از بدن در برابر بیماری های قلبی – عروقی، بیماری های چشمی و چین و چروک های پوستی محافظت می نماید. از مواد مغذی دیگری که در پیازچه موجود است می توان به فیبر، منیزیم، ویتامین B6، پتاسیم و مس اشاره نمود. پیازچه را می توان به صورت خام همراه با دیگر سبزی خوردن ها مصرف کرد و یا این که از آن برای تزئین خوراک های مرغ و گوشت استفاده کرد و البته همراه با غذا آن را خورد! همچنین، پیازچه های ریز و خرد شده را می توان درون سالادها، سُس ها ، سوپ ها و املت ریخت و یا این که آن را در غذاهایی مانند پیتزاها، ماکارونی ها و… استفاده کرد.

گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم

منبع :سوران

loading...
***
loading...

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سالاد و پیش‌غذا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...