دستور پخت پلو یونانی
پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی درست میشه و درست کردنش راحته. تو این دستور پخت پلو یونانی، مواد لابهلای پلو به صورت لایه به لایه قرار میگیره، شما میتونین مواد رو جداگانه بپزین و در انتها با برنج مخلوط کنین. این طرز تهیه پلو یونانی برای ۸ نفره.
مواد لازم جهت پلو یونانی :
برنج ۷۵۰ گرم نخود فرنگی ۲ لیوان ذرت پخته شده ۲ لیوان قارچ خرد شده ۲ لیوان فلفل دلمهای سبز خرد شده نصف پیمانه فلفل دلمهای قرمز خرد شده نصف پیمانه مرغ پخته خرد شده ۲ لیوان آب مرغ ۲ لیوان روغن ۱۵۰ گرم پیاز خلال شده ۱ لیوان زعفران سائیده ۱ قاشق مرباخوریدستور پخت پلو یونانی :
قارچهای خرد شده رو با تیکه های مرغ تو یه کم روغن تفت میدیم تا یه کم قهوه ای رنگ بشه.
ذرت، نخود فرنگی و فلفل دلمهای قرمز و سبز رو باهاش مخلوط میکنیم.
برنج رو با آب میشوریم و میذاریم تو آب بمونه.
یه کم روغن کف قابلمه میریزیم و پیاز خلال شده رو توش تفت میدیم.
برنج رو به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم.
آب مرغ رو با زعفران و ۴ لیوان آب به برنج اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا برنج روی حرارت ملایم بپزه.
برنج رو آبکش میکنیم.
کف قابلمه رو چرب میکنیم.
برنج و مخلوط مرغ و سبزیجات رو به صورت لایه لایه توی قابلمه میریزیم.
اجازه میدیم پلو یونانی حدود ۱ ساعت روی شعله ملایم دم بکشه.
پلو یونانی رو آروم تو ظرف سرو برمیگردونیم.