انواع ته دیگ و ته چین


انواع ته دیگ و ته چین تیکه وسطش رو می تونین یه کوچولو از توش در بیارین که خالی بشه بعدم کمی زعفرون حل شده، روشون برس کشیدم و به عنوان ته دیگ استفاده کردم روغن رو داغ کردم و سیب زمینی ها رو کفش چیدم بعدم برنج آبکش شده رو ریختم روش ته دیگ … نوشته انواع ته دیگ و ته چین اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین


انواع ته دیگ و ته چین
تیکه وسطش رو می تونین یه کوچولو از توش در بیارین که خالی بشه

انواع ته دیگ و ته چین

بعدم کمی زعفرون حل شده، روشون برس کشیدم و به عنوان ته دیگ استفاده کردم

انواع ته دیگ و ته چین

روغن رو داغ کردم و سیب زمینی ها رو کفش چیدم

انواع ته دیگ و ته چین

بعدم برنج آبکش شده رو ریختم روش

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

ته دیگ ماکارونی

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

ته دیگ سیب زمینی با کنجد

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

ته چین مرغ و اسفناج

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

طرز تهیه ته دیگ کدو حلوایی

ته دیگ کدو حلوایی بسیااار خوش طعم و خوشمزه حتی آقای همسر که میونه خوبی با کدو حلوایی نداره خیلی پسندید هیچ کاری نداره اول کدو حلوایی رو پوست بگیرین و به قطعات مورد دلخواه خرد کنید کف قابلمه ی نچسب سه قاشق روغن مایع یا روغن کنجد بریزین و اگر داشتین یه قاشق زعفران دمکرده هم ریخته و کدوها رو از پشت بچینید کف قابلمه جوری که قسمت داخل کدوها به سمت شما باشه بعد یک تا دو قاشق شکر به نسبت مقدار کدوهاتون روی کدوها بپاشین سعی کنید کف قابلمه شکر نریزه که نسوزه بعد یه قاشق چایخوری دارچین هم روی کدوها پاشیده و برنج آبکش کرده روشون بریزین و دم کنید بعد از سه ربع که خوب دم کشید در ظرف برگردونین من مقداری مرغ جداگانه با مقداری نمک و فلفل سیاه و سیر و پیاز پختم و ریش ریش کردم کنارش گذاشتم ولی خالی هم خوشمزه بود

انواع ته دیگ و ته چین

انواع ته دیگ و ته چین

طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی

برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید تا رنگ بسیار زیبایی به آن بدهید.

مقدار کمی نمک نیز به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد و خیالتان راحت باشد که با این روش ته دیگ به برنج نمی‌چسبد و خوش رنگ و خوشمزه می‌شود.

البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگ خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسب‌تر است قابلمه‌ای که استفاده می‌کنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.

گرد آوری مطالب : iranbanou.com

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس | قابی دیدنی از بازیگر زن پُرحاشیه در حرم امام رضا(ع)