طرز تهیه شور


طرز تهیه شور شور یکی از انواع ترشیجات محسوب میشه که کلی هم طرفدار داره. می‌تونین از طرز تهیه شور به عنوان چاشنی غذا استفاد کنین. نکته مهم تو دستور شور اینه که همه مواد بعد از شستن باید خشک باشن و همینطور ظرف شور وگرنه کپک می‌زنن. مواد لازم جهت شور : هویج                    500 گرم گل کلم                 1 کیلو ساقه کرفس    ...

طرز تهیه شور

شور یکی از انواع ترشیجات محسوب میشه که کلی هم طرفدار داره. می‌تونین از طرز تهیه شور به عنوان چاشنی غذا استفاد کنین. نکته مهم تو دستور شور اینه که همه مواد بعد از شستن باید خشک باشن و همینطور ظرف شور وگرنه کپک می‌زنن.

مواد لازم جهت شور :

هویج ۵۰۰ گرم گل کلم ۱ کیلو ساقه کرفس ۳۰۰ گرم سیر ۲ بوته ترخون ۲۰۰ گرم خیار ۵۰۰ گرم فلفل سبز ۱۰۰ گرم سرکه سفید به مقدار لازم نمک به مقدار لازم

طرز تهیه شور

طرز تهیه شور :

گل کلم ها رو تیکه تیکه می‌کنیم و می‌شوریم و می‌ذاریم خشک بشن.

کرفس و هویج ها رو هم حلقه حلقه می‌کنیم. حلقه ها نباید خیلی نازک باشن.

به ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری سر پر نمک داخل قابلمه می‌ریزیم و بعد می‌ذاریم تا آب به جوش بیاد.

به ازای هر چهار لیوان آب نصف لیوان سرکه سفید رو به آب جوش اضافه می‌کنیم.

ظرف یا دبه رو آماده می‌کنیم.

سبزیجاتمون و سایر مواد رو تو ظرف می‌ریزیم‌.

برای طعم دهی بهتر سیر و فلفل رو از وسط نصف می‌کنیم وداخل ظرف می‌ریزیم.

دبه رو با شور آب پرمی‌کنیم تا روی مواد رو بگیره و بعد در دبه رو محکم می‌بندیم.

برای مدت یه روز داخل محیط آشپزخونه می‌ذاریم.

بعد از یه روز در دبه رو باز می‌کینم و اگه باز به شور آب نیاز بود داخل دبه ها می‌ریزیم و بعد دبه هارو یه جای خنک می‌ذاریم.

بعد از دو هفته شور ما حاضره.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی