طرز تهیه پودینگ میوه


طرز تهیه پودینگ میوه پودینگ یه دسر فرانسویه که تو همه نقاط جهان طرفدارای زیادی داره. بعضی از کشورها طرز تهیه پودینگ رو به عنوان یه شیرینی و دسر می‌شناسن و بعضی از کشور ها تو دستور پخت پودینگ رو گوشت و سبزیجات استفاده می‌کنن. از این دستور پودینگ که ما براتون نوشتیم، می‌تونین به عنوان یه دسر یا میان وعده سرو کنین. مواد لازم جهت...

طرز تهیه پودینگ میوه

پودینگ یه دسر فرانسویه که تو همه نقاط جهان طرفدارای زیادی داره. بعضی از کشورها طرز تهیه پودینگ رو به عنوان یه شیرینی و دسر می‌شناسن و بعضی از کشور ها تو دستور پخت پودینگ رو گوشت و سبزیجات استفاده می‌کنن. از این دستور پودینگ که ما براتون نوشتیم، می‌تونین به عنوان یه دسر یا میان وعده سرو کنین.

مواد لازم جهت پودینگ میوه :

کیک کوچک یک عدد کنسرو میوه یک قوطی خامه تازه دو پیمانه شیر چهار پیمانه پودر کاستر چهار قاشق غذاخوری شکر یک پیمانه ژله توت فرنگی نصف پاکت سیب یک عدد پرتغال یک عدد

طرز تهیه پودینگ میوه

طرز تهیه پودینگ میوه :

کیک رو از وسط دو نصف می‌کنیم.

ژله رو طبق دستور روی جلدش آماده می‌کنیم.

خامه رو هم می‌زنیم تا غلیظ بشه.

میوه ها رو پوست می‌گیریم و خرد می‌کنیم.

پودر کاسترد رو با یه کم شیر مخلوط می‌کنیم.

بقیه شیر رو می‌ذاریم بجوشه.

شکر و کاسترد حل شده رو به شیر اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ بشه.

مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و می‌ذاریم یه کم خنک بشه.

روی اولین لایه کیک یه کم کاسترد می‌ریزیم و بعد روش میوه تازه می‌چینیم.

یه کم ژله روش می‌ذاریم.

لایه دوم کیک رو روی مواد قرار می‌دیم.

روی لایه دوم هم کاسترد و بقیه میوه را می‌ریزیم، بعد خامه رو می‌ریزیم و تو یخچال می‌ذاریم تا خودش رو بگیره.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تست هوش تشخیص دو خواهر : کدام پسر 2 خواهر دارد؟