مواد لازم برای رولت مرغ

برای تهیه این نوع از رولت مرغ به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ ۲عدد کرفس بخارپز ۲ شاخه هویج بخار پز ۱ عدد قارچ بخارپز کمی کدوی بخارپز ۱عدد

هر کدام از سینه ها را از قطر به دو ورق برش دهید.

ورقهای سینه را کنار هم قرار دهید طوری که یک سانت از انتهای هر کدام روی ورق قبلی قرار گیرد.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

روی آنها را سلفون بکشید و با بیفتک کوب خوب بکوبید. تا کاملا منسجم شده و به هم بچسبند.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

روی رولد ادویه شامل “زنجفیل، پاپریکا، فلفل قرمز، پودرسیر و پیاز، گرانول موسیر، رزماری ” و نمک بپاشید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

سبزیجات را نواری برش بزنید و روی آن بچینید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

روی سبزیجات پنیر هالومی یا موتزارلا یا گودا و پنیر پارمسان ورقه ای بگذارید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

به آرامی و با کمک سلوفون آنرا رول کنید.

برای اطمینان از تغییر شکل نیافتن و باز نشدن رولت، آن را با نخ مخصوص آشپزی و یا خلال دندان فیکس کنید.

روی رولت کمی نمک و روغن زیتون بپاشید.

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

رولت را در فر ۲۵۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.

نکات رولت مرغ

میتوانید رولت را سوخاری کنید.

به این ترتیب که ابتدا آن را در آرد ذرت بزنید. سپس در تخم مرغ زده شده و درنهایت در پودرسوخاری بزنید و بعد در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.

این رولت را میتوانید با سیب‌زمینی به صورتهای مختلف ، برنج، نودل و انواع پاستا سرو کنید.

همانطور که در عکس میبینید من آن را همراه با پاستافتوچینی و سالاد سیب‌زمینی سروه و سس پامادوره سرو کردم.

برای آموزش سالاد سیب زمینی سروه به لینک زیر مراجعه کنید.

سالاد سیب زمینی سروه

رولت مرغ و پاستا فتوچینی

در ادامه طرز تهیه سس را خواهید دید.

سس پامادوره (سس گوجه فرنگی)

این سس را میتوانید با دو روش تهیه کنید.

روش اول:

پیاز را ریز کنید و با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

سیر ریز شده را اضافه کنید.

بعد از ۳۰ ثانیه گوجه پوست گرفته و ریز شده را بریزید.

نمک و فلفل بزنید و کمی بگذارید بپزد.

آن را میکس کنید و استفاده کنید.

روش دوم:

پیاز رنده شده را در روغن زیتون کمی تفت دهید.

سیر رنده شده را افزوده و بعد از ۳۰ ثانیه رنده گوجه را بیفزایید.

نمک و فلفل بزنید.

کمی که قل زد، سس شما آماده ست.