این خوراک را با پوره سیبزمینی یا سیبزمینی تنوری و یا انواع برنج میتوانید سرو کنید.
من پوره سیبزمینی را ترجیح دادم.
سروه
بلدرچین با سس پرتقال
مواد مورد نیاز بلدرچین آب پرتقال طبیعی نشاسته ذرت پیاز کره و روغن نمک، فلفل سیاه و قرمز، برگ رزماری مراحل پخت بلدرچین ها را ،نمک و فلفل سیاه بزنید و بگذارید یک ساعت بماند. در تابه روغن و کره را داغ کنید و با حرارت متوسط تمام قسمت های بلدرچین را سرخ کنید. یک پیاز و چند پر رزماری را داخل تابه بریزید تا مزه خود...
مواد مورد نیاز
بلدرچین
آب پرتقال طبیعی
نشاسته ذرت
پیاز
کره و روغن
نمک، فلفل سیاه و قرمز، برگ رزماری
مراحل پخت
بلدرچین ها را ،نمک و فلفل سیاه بزنید و بگذارید یک ساعت بماند.
در تابه روغن و کره را داغ کنید و با حرارت متوسط تمام قسمت های بلدرچین را سرخ کنید.
یک پیاز و چند پر رزماری را داخل تابه بریزید تا مزه خود را به روغن دهند.
سپس یک لیوان آب پرتقال طبیعی را اضافه کنید و با دربسته بگذارید به روغن بشیند. حدود یک ربع طول میکشد.
دوباره یک لیوان آب پرتقال اضافه کنید و اجازه دهید کامل به خورد بلدرچین ها برود.
بلدرچین ها را از تابه خارج کنید.
یک قاشق نشاسته ذرت را با یک لیوان آب پرتقال و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و به عصاره موجود در تابه اضافه کنید و در حال هم زدن روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود.
مکمل این غذا