جوجه کباب یونانی با دیپ پنیر و نعناع
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه کامل مرغ، پاک کرده، بدون استخوان و مکعبی خورد شده در ابعاد ۲ سانتی کدوی سبز درشت ۱ عدد پیاز بنفش (قرمز) بزرگ ۱ عدد نمک، فلفل سیاه نیمکوب و پودر آویشن خشک سرکه ۴ قاشق روغن زیتون بکر ۴ قاشق برگ نعناع نصف فنجان پنیر فتا ۱ فنجان ماست پرچرب غلیظ ۱ فنجانطرز تهیه:
۱) پیاز را به ابعاد سینه مرغ برش دهید و پرپر کنید.
۲) کدو را چهار قاچ کرده و برشهای ۲ سانتی بزنید.
۳) ۳ قاشق از سرکه و روغن زیتون را با نمک و فلفل و آویشن مخلوط کرده و سینه مرغ و کدو و پیاز را در آن بخوابانید.
۴) بعداز گذشت یک ساعت به سیخ کشیده و در تابه داغ، گریل کنید.
۵) سرکه و روغن زیتون باقی مانده را با نمک، فلفل، نعناع، ماست و پنیر میکس کنید.
۶) سس به دست آمده را با کباب های آماده شده سرو کنید.
این کباب را میتوانید همراه با کته یا چلو میل نمایید.