جوجه کباب یونانی با دیپ پنیر و نعناع

جوجه کباب یونانی با دیپ پنیر و نعناع

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه کامل مرغ، پاک کرده، بدون استخوان و مکعبی خورد شده در ابعاد ۲ سانتی کدوی سبز درشت ۱ عدد پیاز بنفش (قرمز) بزرگ ۱ عدد نمک، فلفل سیاه نیمکوب و پودر آویشن خشک سرکه ۴ قاشق روغن زیتون بکر ۴ قاشق برگ نعناع نصف فنجان پنیر فتا ۱ فنجان ماست پرچرب غلیظ ۱ فنجان

طرز تهیه:

۱) پیاز را به ابعاد سینه مرغ برش دهید و پرپر کنید.

۲) کدو را چهار قاچ کرده و برشهای ۲ سانتی بزنید.

۳) ۳ قاشق از سرکه و روغن زیتون را با نمک و فلفل و آویشن مخلوط کرده و سینه مرغ و کدو و پیاز را در آن بخوابانید.

۴) بعداز گذشت یک ساعت به سیخ کشیده و در تابه داغ، گریل کنید.

۵) سرکه و روغن زیتون باقی مانده را با نمک، فلفل، نعناع، ماست و پنیر میکس کنید.

۶) سس به دست آمده را با کباب های آماده شده سرو کنید.

این کباب را میتوانید همراه با کته یا چلو میل نمایید.