بادمجان شکم پاره

مواد لازم :

پیاز گوشت چرخ کرده سیر خورد شده رب گوجه ، نمک ، فلفل، پاپریکا و گرد لیمو بادمجان گوجه فلفل دلمه ای فلفل سبز تند ، به دلخواه جعفری خورد شده ، به دلخواه

طریقه پخت :

۱) پیاز نگینی را تفت بدهید.
۲) گوشت چرخکرده را اضافه و کمی سرخ کنید.
۳) سیر خورد شده، رب گوجه، نمک،فلفل،پاپریکا و گرد لیمو بزنید.
۴) حسابی که تفت خورد کمی آب بریزید و درش را بگزارید تا خوب بپزد و آبش کشیده شود.
۵) بادمجان را یک شیار بزنید ولی دقت کنید سوراخ نشود و با حرارت ملایم سرخش کنید.
۶) اگر چند حبه سیر بریزید داخل روغن، اصلا روغن جذب نمی کند.
۷) بهتر است روی دستمال حوله ای بگزارید تا روغنش کشیده بشود.
۸) داخل شکم بادمجان را از مواد پرکنید.
۹) ته قابلمه کمی رب را با پودر سیر، پودرپیاز و نمک تفت بدهید و بادمجان ها را بچینید روی سس و روی آنها حلقه های گوجه و فلفل دلمه ای بگزارید و یک استکان آب بریزید و با در بسته و حرارت کم بگذارید جابیفتد.

نکات
من چند حلقه فلفل تند هم رویش گذاشتم.
این خوراک مخصوص شهر اردبیل میباشد.
اگر پوست بادمجان را راه راه بگیرید، خوراکتان شکیل تر میشود.
دقت کنید سر بادمجان را جدا نکنید تا بادمجان شکل خود را حفظ کند.
میتوانید جعفری خورد شده تازه نیز به مایه گوشتی اضافه کنید.