آش یکی از غذاهای مورد علاقه در شهرها و کشورهای مختلف است و تنوع زیادی دارد. شاید به جرات بتوان گفت که هر شهری برای خود آشی دارد که به اسم آن شهر معروف است. آش گوجه تبریز یکی از این نمونه ها است. با ما همراه شودید در یادگیری و پخت این آش خوشمزه از هموطنان آذری زبان که معروف هستند به با سلیقه بودن و پخت غذاهای خوشمزه.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

سبزی شامل تره و گشنیز نیم کیلو برنج شکسته ۱ فنجان پیاز ۱ عدد درشت گوجه فرنگی ۵ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری لوبیا چشم بلبلی نصف فنجان آبغوره نصف فنجان الی ۱ فنجان نعنا خشک آب مرغ یا استاک مرغ نمک و فلفل

روش تهیه:

۱) لوبیا را از شب قبل با زیره خیس کرده و چند بار آبش را عوض کنید و سپس آبپز کنید.

۲) گوجه فرنگی ها را به صورت درشت رنده کنید.

۳) پیاز نگینی را تفت دهید تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود.

۴) سپس رب، ادویه و فلفل، برنج و آب مرغ را ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.

۵) مواد که نیم پز شد گوجه رنده شده و سبزی را بیفزایید.

۶) وقتی برنج پخت و سبزی نرم شد و شروع به جا افتادن کرد، لوبیای پخته را اضافه کنید.

۷) در انتها آبغوره را بیفزایید و بگذارید چند جوش بزند.

۸) سپس نمک آش را اندازه کرده، نعنای خشک را افزوده و زیرش را خاموش کنید.

نوش جان بخورید و لذت ببرید ?