همانطور که میدانید میرزاقاسمی یک خوراک خوشمزه شمالی است.

میرزاقاسمی اصیل پیاز ندارد ولی وجود پیاز در ترکیبات آن، خوشمزه ترش میکند.

در شمال میرزاقاسمی را سبز درست میکنند به این معنی که حجم بادمجان از گوجه بیشتر است.

ولی در سایر نقاط با گوجه فراوان و حتی با رب آن را تهیه میکنند.

میرزاقاسمی میتواند در وعده صبحانه یا شام میل شود و یک پیش غذای بسیار مناسب است.

میتوانید برای زیباتر شدن میرزاقاسمی به ازای هر نفر یک عدد نیمرو روی آن سرو کنید.

مواد مورد نیاز:

بادمجان قلمی پیاز سیر گوجه فرنگی فلفل تند تخم مرغ نمک و زردچوبه و روغن

طرز تهیه:

۱) بادمجان ها را با پوست کبابی کنید.

۲) کمی پیاز نگینی را سرخ کنید و زردچوبه بزنید.

۳) بادمجان کبابی را پوست گرفته و ساطوری کنید.

۴) سیر خورد شده و حلقه های فلفل تند را هم بریزید و خوب تفت دهید.

۵) حالا بادمجان و گوجه پوست گرفته و خورد شده را اضافه کنید و نمک بزنید و با در بسته بگذارید خوب پخته شود و آبش به خوردش برود.

۶) سیر له شده را در یک ماهیتابه دیگر با روغن کمی تفت داده و تخم مرغ ها را بشکنید و نیمرو کنید. البته حتما هم بزنید.

۷) نیمرو را با پشت قاشق تکه تکه کرده و به میرزاقاسمی اضافه کنید.

توجه : من برای روی این میرزاقاسمی های انگشتی از تخم بلدرچین استفاده کردم.

میرزا قاسمی انگشتینوش جان .

شاد و تندرست باشید ?