ترشی مخلوط و بادمجان شکم پر

ترشی مخلوط

مواد لازم:

گل کلم، ساقه کرفس، هویج، لوبیاسبز، موسیر سیر پیاز ریز خیار قلمی فلفل سبز تند و شیرین سیب زمینی ترشی ترخون، شوید، جعفری، نعناع و کرفس ریز سرکه

طرز تهیه:

۱) گل کلم، ساقه کرفس، هویج، لوبیاسبز، موسیر را خوب بشویید، آبکش کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

۲) سیر را پوست بکنید و حبه کنید و بشویید.

۳) پیاز ریز را پوست بکنید و درسته بشویید.

۴) خیار قلمی محلی و خیارچنبر قلمی را بشویید و آبکش کنید.

۵) فلفل سبز تند و شیرین رو بشویید و آبکش کنید.

۶) سیب زمینی ترشی را خوب بشویید و آبکش کنید.

۷) ترخون، شوید، جعفری، نعناع و کرفس ریز (کروس) را خوب بشویید و آبکش کنید و ریز کنید.

۸) سبزی ها و بقیه مواد را روی پارچه تمیز پهن کنید تا آبشان گرفته شود.

۹) تمامی مواد بالا را بجز خیار و خیار چنبر با هم مخلوط کنید

۱۰) مواد را در یک طرف بزرگ خالی کنید و روی آنها به مقدار مساوی سرکه و آب نمک بریزید. تا حدی که رویشان را بگیرد.

۱۱) با هر ۱۰ پیمانه آب، نصف پیمانه نمک حتما بدون ید را، مخلوط کنید.

۱۲) روی طرف را با پارچه تمیز بپوشانید.

۱۳) بگذارید یک شب به همین حالت بماند.

۱۴) بعد در ظرف مناسب ریخته و درش را محکم ببندید.

این ترشی بعد از ۱۰ روز قابل خوردن است.

ترشی مخلوط و بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم:

بادمجان های قلمی و سالم و براق فلفل سبز تند سرکه سیر نعناع و ترخون خشک موسیر نمک

طرز تهیه:

۱) بادمجان های قلمی و سالم و براق و تازه را انتخاب کنید.

۲) آنها را بشورید و آبکش کنید.

۳) با دستمال تمیز خشک شان کنید.

۴) روی هر بادمجان از طول یک شکاف بزنید.

۵) ولی مواظب باشید از طرف دیگر سوراخ نشود.

۶) آنها را در قابلمه بچینید و رویشان سرکه بریزید.

۷) ۵ تا ۷ دقیقه بجوشانید و بگذارید کاملا خنک شوند.

۸) فلفل سبز تند را حلقه حلقه کنید.

۹) سیر را خلال کنید.

۱۰) داخل شکاف بادمجان ها حلقه های فلفل و خلال های سیر بریزید و کمی نمک و نعناع خشک و ترخون خشک بپاشید.

۱۱) بادمجان ها را منظم داخل ظرف بچینید و لابلای آنها ساقه تمیز شده ترخون و موسیر بگذارید.

۱۲) سرکه بریزید تا حدی که رویشان را سرکه بپوشاند.

بعد از یک هفته نوش جان کنید.