یاسمن نجمی، مجله ایران بانو
دسر مگنولیا یک دسر خوشمزه و مجلسی است که برای مهمانی ها بسیار مناسب است. اگر از دسرهای تکراری خسته شده اید و به دنبال یک دسر متنوع می گردید حتما دسر مگنولیا را امتحان کنید:
مواد لازم:
شکر: یک پیمانه
نشاسته گل: چهار قاشق غذاخوری پر
وانیل: نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: چهار عدد
شیر: چهار پیمانه
کره: چهار قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: دویست میلی لیتر
موز: به میزان دلخواه
بیسکوئیت ساده پتی بور یا هر بیسکوئیت دلخواه دیگه: یک بسته
طرز تهیه:
شکر و نشاسته را داخل قابلمه ریخته و نصف مقدار شیر را اضافه کرده و هم میزنیم تا نشاسته حل شود. بعد زردهها را اضافه میکنیم و باز هم میزنیم. بقیه شیر را اضافه میکنیم و روی گاز میگذاریم و مدام هم میزنیم تا بپزد و غلیظ شود. وقتی جوشید و غلیظ شد از روی گاز برمی داریم. کره و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا از حرارت بیفتد. وقتی ولرم شد خامه را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم. سپس داخل ظرفی که میخواهید دسر را سرو کنید کمی بیسکوئیت خرد شده، یک لایه موز و دسر مگنولیا را بریزید و این کار را تا جایی که ظرف پر شود ادامه دهید. برای تزئین روی دسر از موز، انار دانه شده یا ژله بسته شده هم میتوانید استفاده کنید.
نکته:
اگر تعدادتان کم است میتوانید با نصف این مقدار دسر را درست کنید.