سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا


سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا

سالادی آسون، تازه، خوشمزه و ترد که می تونید به جای غذای اصلی هم اون رو میل کنید.

اتاق خبر 24:

سالادی آسون، تازه، خوشمزه و ترد که می تونید به جای غذای اصلی هم اون رو میل کنید.

مواد لازم:

لوبیا سبز ۴۵۰ گرم

لیمو ۱ عدد

روغن زیتون یک و نیم قاشق چای خوری

عسل ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱/۳ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری

برگ جعفری تازه ۱/۲ پیمانه

پنیر فتا ۱۲۰ گرم

انجیر ۶ عدد

بادام ۱/۳ پیمانه

شاهدانه ۳ قاشق غذاخوری

سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فت

آماده کردن مواد برای تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا:

لوبیا سبزها رو پاک کنید و تمیز بشویید. اون‌ها رو خرد کنید.

پوست لیمو رو رنده کنید و آب اون رو بگیرید. تقریبا یه یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو نیاز دارید.

برگ‌های جعفری رو خرد کنید.

پنیر رو به تکه‌های کوچک‌تر خرد کنید.

انجیرها رو به شکل و سایز دلخواهتون خرد کنید.

بادام رو خرد کنید و در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط برشته کنید.

در صورت تمایل می تونید پوست دانه‌های شاهدونه رو جدا کنید. اون ها رو با گوشت‌کوب و یا هر وسیله‌ دیگه‌ای بکوبید و بعد در ظرفی از آب بریزید. پوست اون‌ها روی آب شناور میشه و می تونید دانه‌ها رو جدا کنید.

سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا

طرز تهیه:

ظرفی بزرگی رو از آب سرد و یخ پر کنید. قابلمه بزرگی از آب نمک رو بجوشونید. لوبیا سبزها رو برای ۱ تا ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. اون‌ها رو آبکش کرده و فورا در ظرف آب و یخ بریزید. وقتی کاملا سرد شدند، اون‌ها رو از آب خارج کنید و بعد خشک کنید.

در کاسه بزرگی، آبلیمو، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید. لوبیا سبزها رو در کاسه بریزید و مواد رو با هم ترکیب کنید.

رنده پوست لیمو، جعفری خرد شده، پنیر فتا، انجیر، بادام برشته شده و شاهدانه رو هم به بقیه مواد اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به سالاد بزنید و اون رو سرو کنید.

منبع: برترینها


حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سالاد و پیش‌غذا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لاوروف: سران ارمنستان به دنبال برهم زدن روابط با روسیه هستند