طرز تهیه کاپ کیک گوشت
کاپ کیک گوشت یکی از فینگر فودهای مورد علاقه بچههاس که با یه کم تزیین همه بهش علاقه مند میشن. این طرز تهیه کاپ کیک گوشت برای ۸ نفره. شما میتونین از دستور کاپ کیک گوشت برای مهمونیها و تولدا به عنوان پیش غذا استفاده کنین.
مواد لازم جهت کاپ کیک :
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم پیاز رنده شده ۱ عدد تخم مرغ ۲ عدد هویج کوچک رنده شده ۲ عدد پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم پیمانه سس کچاپ یک چهارم پیمانه پودر سوخاری ۱ پیمانه پودر سیر ۱ قاشق چایخوری آویشن ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل به مقدار لازم سیب زمینی بزرگ ۲ عدد کره ۱قاشق غذاخوری شیر ۱پیمانهطرز تهیه کاپ کیک گوشت :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجع سانتیگراد گرم میکنیم.
یک قالب مافین ۸ تایی رو با روغن خیلی کم چرب میکنیم.
هویج و پیاز رو تو یه کاسه بزرگ رنده میکنیم.
گوشت چرخکرده، پنیر پارمزان، سس کچاپ، پودر سوخاری و ادویهها رو بهش اضافه میکنیم.
دو تا تخم مرغ رو هم داخل کاسه میشکنیم.
با دست مواد رو ورز میدیم تا مایه گوشت آماده بشه.
نصف پیمانه از مایه رو برمیداریم.
اونو گلوله میکنیم و داخل یکی از قالبها فشار میدیم.
سطح کاپ کیک گوشت باید یهکم برآمده باشه.
باقی مایه گوشت رو به همین ترتیب میذاریم داخل قالبا.
قالب مافین رو به مدت ۲۰ دقیقه تو فر میذاریم تا روش قهوهای رنگ بشه و بعد. از فر درش میآریم.
برای تهیه پوره سیب زمینی :
سیب زمینیها رو پوست میکنیم و به صورت تیکههای درشت خرد میکنیم.
اونارو آبپز میکنیم تا نرم بشن ولی آب بهشون نفوذ نکنه. بعد آبکششون میکنیم.
کره و نصف لیوان شیر رو بهش اضافه میکنیم و میکوبیم تا نرم و یهدست بشن.
روی هر کاپ کیک گوشت یهکم سس کچاپ میمالیم.
یهکم از پوره سیب زمینی و روش میذاریم یا با قیف میریزیم.
اگه دوست داشتین با یهکم جعفری خرد شده روی کاپ کیک گوشت رو تزیین کنین.