طرز تهیه املت سوسیس
این املت چیزی بین تورتیلای اسپانیایی و فریتاتای ایتالیایی است.
این املت چیزی بین تورتیلای اسپانیایی و فریتاتای ایتالیایی است. به خاطر ترکیب سوسیس و سیبزمینی اسپانیایی است و به خاطر اینکه به جای گاز از فر برای پخت آن استفاده میشود و پف میکند، کمی ایتالیایی هم هست.بهجای پیاز میتوانید از پیازچه برای تزئین این املت استفاده کنید.برای درست کردن این املت خوشمزه نیاز به حداکثر 30 دقیقه دارید.
مواد لازم:
سوسیس | 120 گرم |
تخم مرغ بزرگ | 6 عدد |
سیبزمینی | 4 عدد |
رزماری تازه | 2 ساقه |
پیاز | 2 عدد |
لیمو ترش | 1 عدد |
جعفری تازه | 1 دسته |
روغن زیتون بکر | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
فر را روی درجه آخر بگذارید خوب داغ شود.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و به تکههای بزرگ خرد کنید.
سیب زمینی ها را در تابه های پر از آب نمک در حال جوش ریخته و آنها را بجوشانید تا خوب بپزند، سپس آبشان را با صافی گرفته و اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند.
تخم مرغ ها را در کاسهای بزرگ با چنگال خوب بزنید، با نمک و فلفل به آنها طعم دهید و آن را کنار بگذارید.
سوسیس ها را به تکه های 1 سانتیمتری خرد کنید.
تابه نچسب مخصوص فر را آماده کنید. سوسیسها و سیب زمینیها را اضافه کنید و داخل فر قرار دهید بعد از 5 دقیقه وقتی همه سوسیس ها و سیب زمینی ها کمی طلایی و ترد شدند، آنها را با کفگیر از تابه خارج نموده و کنار بگذارید.
برگ رزماری ها را بگیرید.
برگ های رزماری را در روغن داغ بریزید. به محض اینکه در داخل تابه ریخته شوند، شروع به برشته شدن میکنند. تخممرغ های زده شده را فوراً روی آنها بریزید. بعد سیب زمینی و سوسیس را افزوده و آنها را یک دست در تابه پخش کنید.
تابه را در فر قرار دهید تا املت به رنگ قهوه ای طلایی در آید و نیمبند شود.
برگ های جعفری را گرفته و خرد کنید.
آب لیمو را بگیرید. پیازها را پوست گرفته و ریز کنید.
در حالیکه املت میپزد، پیازها، آب لیمو، مقداری نمک و فلفل و کمی روغن زیتون را در کاسه ای بریزید.
پیازها را با دست هم زده سپس برگ های جعفری را با آن ترکیب کنید. مقداری کمی از آن را روی املت بریزید.