طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه و فوت و فن های پخت بهتر آن


کباب ها از جمله غذاهای محبوب ایرانی است که در بسیاری از مراسم های رسمی و خودمانی تهیه می شود. از جمله این کباب های خوشمزه کباب بلغاری، کباب لقمه ای و کباب تابه ای است. هر کدام از این کباب ها مانند طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه سبک و روش متفاوتی برای طبخ دارند.  مواد لازم دنده گوسفند: یک کیلو سیر: یک...

اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

کباب دنده از غذاهای بسیار معروف کرمانشاه است که به روش بسیار ساده و راحتی و از دنده ی گوسفند تهیه می شود. در این مطلب، طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی را به شما علاقه مندان به هنر آشپزی آموزش می دهیم.

کباب ها از جمله غذاهای محبوب ایرانی است که در بسیاری از مراسم های رسمی و خودمانی تهیه می شود. از جمله این کباب های خوشمزه کباب بلغاری، کباب لقمه ای و کباب تابه ای است. هر کدام از این کباب ها مانند طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه سبک و روش متفاوتی برای طبخ دارند.

مواد لازم

دنده گوسفند: یک کیلو سیر: یک حبه فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری سماق: یک و نیم قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی: نصف قاشق سوپ خوری روغن زیتون: سه قاشق سوپ خوری پیاز خرد شده: ۲ عدد

مواد لازم برای دورچین کباب

پیاز: یک عدد نان تازه: به مقدار لازم لیمو ترش: به مقدار لازم گوجه فرنگی کبابی: به میزان لازم

جعفری ساطوری شده: به میزان لازم

طرز تهیه کباب دنده کرمانشاهی

دنده گوسفندی را در ابعاد ۱۰ در ۱۵ سانتی متری خرد کنید. گوشت را از هر گونه چربی پاک سازی کنید تا خالص شود.



طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه و فوت و فن های پخت بهتر آن

طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه و فوت و فن های پخت بهتر آن


طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه و فوت و فن های پخت بهتر آن

پیاز خرد شده را در کاسه گودی بریزید و در ادامه سیر را له کنید و با فلفل سیاه، نصف سماق، روغن زیتون و رب گوجه فرنگی را به پیاز خرد شده اضافه کنید و همه مواد را مخلوط نمایید.

طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه و فوت و فن های پخت بهتر آن

در مرحله بعدی طرز تهیه کباب دنده گوسفندی، گوشت خرد شده را در کاسه بریزید و همه ی مواد را با دست هم بزنید. این مخلوط کردن را بهتر است با دست انجام دهید تا تمام قسمت های گوشت به این مایع آغشته شود. حالا مایع را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و طعم دار شود.

کباب را به سیخ بکشید. کباب پز را روی شعله ملایم قرار دهید تا رنگ گوشت قرمز قهوه ای شده و کاملا بپزد. دورچین تدارک دیده شده در اطراف کباب بچینید و کباب را با آن تزیین کنید. کباب را با باقی مانده سماق میل کنید.

طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه و فوت و فن های پخت بهتر آن

نکات لازم برای تهیه کباب دنده

طبخ کباب را با شعله ملایم انجام دهید تا گوشت شما مغز پخت شود. گوشت ها را در ابعاد گفته شده برش دهید تا خوب پخته شوند. سعی کنید حتما ۱۲ ساعت گوشت را در مواد تهیه شده بخوابانید تا طعم آن بهتر شود.

طرز تهیه کباب دنده کرمانشاه و فوت و فن های پخت بهتر آن

امید داریم از طریقه درست کردن کباب دنده کرمانشاهی نهایت استفاده را برده باشید. در صورت تمایل برای آشنایی با طرز تهیه انواع کباب کلیک نمایید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع کباب

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


صوت/ دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان+متن