رشمیاد. شما هم میتونین از این طرز تهیه رشته پلو استفاده کنین و یه غذای خوشمزه برای خودتون دست کنین. این دستور رشته پلو برای ۶ تا ۸ نفره.
مواد لازم جهت رشته پلو :
رشته مخصوص پلویی نیم کیلو برنج یک کیلو گوشت ماهیچه یا سردست بدون استخوان ۷۵۰ گرم روغن ۲۰۰ گرم خرما نیم کیلو کشمش ۲۵۰ گرم زعفران ساییده یک قاشق چایخوریطرز تهیه رشته پلو :
برنج رو خیس میکنیم.
گوشت رو تیکه تیکه میکنیم و با یکی دو تا پیاز خرد کرده و آب با حرارت ملایم میذاریم بپزه.
آخرای پختن یهکم نمک بهش میزنیم.
گوشتمون بعد از پختن باید یه نصف لیوان آب داشته باشه.
گوشت رو از آب خارج میکنیم.
توی آب گوشتمون زعفران و روغن میریزیم و میذاریم بمونه.
یه قابلمه آب جوش میریزیم و برنجمون رو توش میریزیم.
آب برنج که جوش اومد، رشته هامون رو جدا جدا توش میریزیم.
رشته ها که نرم شد، اونو آبکش میکنیم.
هسته خرما هارو در میاریم و کشمشها رو پاک میکنیم و میشوریم.
توی قابلمه نصف لیوان آب و روغن قاطی میکنیم و میریزیم ته دیگ.
نصف برنج رو میریزیم رو توی قابلمه و گوشت، خرما و کشمش رو لای برنج میذاریم و با بقیه برنج روش رو میپوشونیم.
قابلمه رو روی حرارت میذاریم و آب برنج که گرفته شد، آبگوشت زعفرونی رو روی برنج میدیم.
پلو رو مثل یه پلو ساده دم میکنیم.
موقع سرو رشته پلو، بقیه زعفرون رو رو تو آب جوش حل میکنیم با یه کم برنج مخلوط میکنیم.
روی برنج رو با زعفرون و یهکم کره تزیین میکنیم.
اینم از دستور پخت رشته پلو که هم خیلی لذیذه و هم برای بعضی از سنین خاطره انگیز. نوش جان !