آموزش تهیه ترشی هندوانه عالی


نوشته آموزش تهیه ترشی هندوانه عالی اولین بار در تالاب پدیدار شد. ترشی هندوانه   ترشی هندوانه یکی از ترشی های جدید است که مزه لذیذی دارد در ادامه می توانید با آموزش تهیه ترشی هندوانه عالی تالاب را دنبال نمایید.    مواد لازم ترشی هندوانه عالی :   میزان: 450 گرم دوران تهیه: یک ساعت دوران باقی ماندن در چاشنی: یک شبانه روز دوران پخت: 45...

آموزش تهیه ترشی هندوانه عالی

ترشی هندوانه

ترشی هندوانه یکی از ترشی های جدید است که مزه لذیذی دارد در ادامه می توانید با آموزش تهیه ترشی هندوانه عالی تالاب را دنبال نمایید.

مواد لازم ترشی هندوانه عالی :

میزان: 450 گرم

دوران تهیه: یک ساعت

دوران باقی ماندن در چاشنی: یک شبانه روز

دوران پخت: 45 دقیقه

فرایند آماده سازی: 10 دقیقه

مواد لازم برای ترشی هندوانه :

آموزش تهیه ترشی هندوانه عالی

طرز تهیه ترشی هندوانه :

برای تهیه این ترشی به سفیده میانی پوست هندوانه نیاز دارید. ابتدا رویه سبز پوست هندوانه را جدا کنید. سپس بخش میوه که صورتی است را جدا کنید. همه ی اضافی های پوست داخلی هندوانه را تمیز و ازآن جدا کنید تا لایه ای سفید رنگ باقی بماند.

سپس آن رابه مربع های سه سانتی متری برش دهید. باید حدود 9 پیمانه مکعب هندوانه به دست بیایید.

این 9 پیمانه را داخل یک کاسه تا تشت بسیار بزرگ بریزید. دریک کاسه بزرگ دیگر، 6 پیمانه آب، نمک ترشی رابا هم مخلوط کنید و روی پوست های هندوانه بریزید. روی آن در بگذارید و اجازه دهید یک شبانه روز بماند.

مخلوط پوست هندوانه را داخل آب کش بریزید و زیر آب سرد بشویید. اجازه دهید آب آن به خوبی گرفته و خشک شود. سپس آن ها را داخل قابلمه بریزید. آب سرد روی آن ها بریزید تا روی پوست را بگیرید.

روی حرارت ملایم اجازه دهید تا آب بجوشد. سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت کم بگذارید به حالت نیم جوش باقی بماند تا پخته شود.

به گزارش تالاب دراین مرحله، شیره را درست کنید. دریک قابلمه نچسب، شکر، سرکه و 1.5 پیمانه آب رابا هم مخلوط کنید. چوب دارچین و میخک را داخل آن بیندازید. مواد را آب کش کنید و آب آنرا نگهدارید. آب صاف شده را داخل همان قابلمه برگردانید.

پوست های هندوانه رابه قابلمه مخلوط شیره اضافه کنید. اجازه دهید بجوشد. سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و به مدت 25 تا 30 دقیقه بگذارید پخته و پوست ها شفاف و بی رنگ شوند.

پوست های شفاف هندوانه و شیره آنرا داخل شیشه تمیز و استرلیزه بریزید. حدود یک سانتی متر از بالای آنرا خالی بگذارید. سپس در شیشه را محکم ببندید.

شیشه را 10 دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ترشی و مربا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کارشناسی داوری دیدار صنعت نفت آبادان و پرسپولیس