طرز تهیه برنج زرد


این غذا رو معمولا با برنج سفید و پیاز می‌پزن و به اون زردچوبه یا زعفران اضافه می‌کنن تا به رنگ زرد دربیاد.

این غذا رو معمولا با برنج سفید و پیاز می‌پزن و به اون زردچوبه یا زعفران اضافه می‌کنن تا به رنگ زرد دربیاد.
مواد لازم

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیاز سفید ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای سبز ۱/۲ عدد
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
برنج یک و نیم پیمانه
آب دو و نیم پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
برگ بو ۱ عدد
طرز تهیه برنج زرد
آماده کردن مواد برای تهیه برنج زرد:

۱- پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۲- قسمت‌های اضافی فلفل رو جدا کنید و اون رو خرد کنید.
۳- به جای زردچوبه می‌تونید از زعفران هم استفاده کنید.
۴- از برنج دانه بلند استفاده کنید.

طرز تهیه

روغن زیتون رو در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، فلفل‌دلمه‌ای و زردچوبه رو اضافه کنید و برای حدود ۲ دقیقه تا نرم بشن تفت بدین. برنج رو اضافه کنید و مواد رو برای ۲ دقیقه دیگه تا برشته بشن تفت بدین (مدام، مواد رو هم بزنید).

آب، نمک و برگ بو رو اضافه کنید و مواد رو بجوشونید. در قابلمه رو به همراه دم‌کنی روی قابلمه بذارید. حرارت رو کم کنید و بذارید مواد برای حدود ۲۰ دقیقه قل بزنه و بپزه.

قابلمه رو از روی حرارت بردارید و برای ۱۰ دقیقه کنار بذارید. در قابلمه رو بردارید و برنج رو با چنگال هم بزنید.

می‌تونید برنج زرد رو به همراه انواع خوراک مثل خوراک لوبیای سیاه میل کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع پلو

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا