طرز تهیه آش رشته
آش رشته از قدیمیترین آش های ایرانیه و خیلی از ماها هنوز مزه آش رشته های خونه مامان بزرگمون زیر زبونمون مونده. البته قدیما چون که رشته اش تو خونه درست میشد پختنش سخت بود، اما شما این روزا میتونید با طرز تهیه آش رشته و رشته هایی که تو فروشگاه ها هست، هروقت که دلتون خواست آش رشته بپزید.
مواد لازم جهت آش رشته:
رشته ( مخصوص آش ) ۶۰۰ گرم لوبیا چیتی ۱ لیوان لوبیا سفید ۱ لیوان عدس ۱ لیوان نخود ۱ لیوان برای نعنا داغ ۴ قاشق غذا خوری برای پیاز داغ ۱ لیوان سیر داغ نصف لیوان سبزی اش ۲ کیلو کشک ۱ کیلو آرد ۲ قاشق غذا خوری روغن، نمک، فلفل هر کدام به مقدار لازمطرز تهیه آش رشته :
میرسیم به طرز تهیه آش رشته که براتون مرحله به مرحله نوشتم. اگه شما هم گام به گام دستور آش رشتهای که براتون گزاشتم رو دنبال کنید میتونید یه آش رشته خوشمزه درست کنید.
حبوبات رو برای کاهش نفخ یه روز قبل خیس میکنیم و دو سه باری آبش رو عوض میکنیم.
پیازها رو با کمی زردچوبه تفت میدیم و سیرداغ رو هم آماده میکنیم. پیاز داخل آش باید زیاد باشه تا آش جا بیفته.
نخود، لوبیا و سیرداغ و پیازداغ رو توی قابلمه جادار میریزیم تا با هم بپزند. قابلمه باید از مواد آش بزرگتر باشه تا رشته ها بهم نچسبن و خمیر نشن.
عدس و سبزی خرد شده رو هم به بقیه مواد آش رشته اضافه میکنیم.
یک تا دو قاشق آرد رو تو یه کم آب سرد حل میکنیم و به مواد آشمون اضافه میکنیم.
مرتب آش رو بهم میزنیم و وقتی که سبزی پخته شد رشته آش رو اضافه میکنیم.
مواد آش رو هم میزنیم تا رشته ها به یکدیگر نچسبن ولی نباید باعث بشه که رشته ها خرد بشن .
وقتی رشته ها هم پختنن، با کشک مخلوطش میکنیم. بعد از ۵ دقیقه گاز را خاموش میکنیم و اجازه میدیم که آش رشته کمی جا بیفته.
خب دوستان گلم، طبق دستور پخت بالا آش رشته ما آماده اس، اون رو توی سوپ خوری میریزیم. با کمی کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ میتونیم سطح آش رشته مونو تزیین کنیم و از خوردنش لذت ببریم.
عکس ها برگرفته از سایت kalleh.com , soran.com , karenwomen.ir می باشد.