طرز تهیه مربای پرتقال و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم


مرباها انواع متفاوتی دارند. مربای لیمو ترش، مربای تمشک، مربای سیب و هویج و… از انواع مرباهای خوشمزه می باشند. در این مطلب طرز تهیه مربای پرتقال را به شما آموزش می دهیم. شما در فصل پاییز و زمستان که شرایط مناسب برای داشتن پرتقال های آبدار و بومی فراهم می آید، می توانید برای تهیه مربای پرتقال دست به کار...

اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

مربا به عنوان چاشنی خوشمزه و پر طرفدار صبحانه در بین مردم محبوبیت دارد. یکی از این میوه های زمستانی که مربا آن بسیار خوشمزه است، پرتقال است. در این مطلب طرز تهیه مربای پرتقال را آموزش می دهیم.

مرباها انواع متفاوتی دارند. مربای لیمو ترش، مربای تمشک، مربای سیب و هویج و… از انواع مرباهای خوشمزه می باشند. در این مطلب طرز تهیه مربای پرتقال را به شما آموزش می دهیم.

شما در فصل پاییز و زمستان که شرایط مناسب برای داشتن پرتقال های آبدار و بومی فراهم می آید، می توانید برای تهیه مربای پرتقال دست به کار شوید.

طرز تهیه مربای پرتقال و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم

مواد لازم

شکر: یک کیلو نمک: یک قاشق سوپ خوری گلوکز: یک قاشق سوپ خوری پرتقال: یک کیلو آب پرتقال تازه: یک پیمانه آب: ۳ پیمانه آب اضافه: سه لیتر

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای خوشمزه

سه لیتر آب را دریک قابلمه بزرگ بریزید و نمک را در آن حل کنید. در ادامه قابلمه را در کناری بگذارید. سر و ته پرتقال را جدا کنید و با یک وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید.

طرز تهیه مربای پرتقال و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم

شکر و سه پیمانه آب و گلوکز را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا شکر داخل آن حل شود.



طرز تهیه مربای پرتقال و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم

طرز تهیه مربای پرتقال و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم


پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و آن گاه با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار دهید. بعد از اینکه شکر حل شده چند جوش خورد، پرتقال های که از قبل به شکل حلقه برش داده اید را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مربا قوام بیاید.

در ادامه طرز تهیه مربای پرتقال خوشمزه، آب پرتقال به مواد در حال جوش اضافه کنید. بعد از چند جوش زدن شعله گاز را خاموش کنید.

در ادامه اجازه دهید مربای پرتقال ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد از آن می توانید آن را در درون شیشه بریزید. شیشه مربای پرتقال را در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه مربای پرتقال و نکاتی برای ایجاد بهترین طعم

نکات لازم برای تهیه مربای پرتقال

زمانی که می خواهید مربا قوام پیدا کند، در نظر داشته باشید تعداد جوش ها زیاد نشود. چون در این صورت شکل حلقه ای که به پرتقال داده اید خراب می شود. هیچ گاه مربا را بلافاصله پس از آماده شدن در ظرف شیشه ای نریزید و اجازه دهید از زمان آماده شدن آن ۲۴ ساعت بگذرد و با روش طبیعی خنک شود.

از اینکه در دستور تهیه مربای پرتقال همراه ما بودید، سپاس گذاریم و امیدواریم مطالب ما مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع مربا کلیک نمایید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع ترشی و مربا

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


لعیا زنگنه راه بهاره رهنما را می رود!/ عکس