میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی


اگه جز اون دسته از افرادی هستین که غذاهای دریایی رو دوست دارین حتما از این میگو پلو خوشتون میاد

میگو پلو از غذاهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده می‌شود که قیمت نسبتاً مناسبی دارد.همراه این غذا بهتر است ترشی انبه تند بخورید نه شور . حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید .میگو پلو به دوصورت همراه با سبزی یا بدون سبزی با کشمش و پیازداغ تهیه می شود.

مواد لازم:

پیاز ۳ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی ۱ عدد
میگو ۵۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر تازه/خشک به میزان لازم
کاری به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم
زعفران آب زده به میزان لازم

میگو پلو؛ غذای خوشمزه جنوبی
طرز تهیه

پیاز را ریز خرد کرده به همراه کمی روغن تفت داده سپس میگو پاک شده وشسته را اضافه کرده و تفت دهید.
رب و ادویه ها را به مایه ی میگو اضافه کرده سبزی ها و فلفل ها را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
برنج را آبکش کرده و ته دیگ مناسب قرار دهید سپس برنج و مواد را لایه لایه ریخته و برنج را دم کنید.
در انتها کمی روغن روی برنج داده و در ظرف مناسب سرو کنید .


نکات:

۱- سبزی معطر این دستور شامل گشنیز، جعفری، شوید و ریحان می باشد.

۲- میگویی که در این غذا استفاده می‌شود، به هیچ‌وجه نباید درشت باشد.

۳- ادویه‌هایی که در تهیه میگوپلو استفاده می‌شود؛ زردچوبه، فلفل قرمز ، کاری ،زعفران و گرد لیمو هستند که هنگام تهیه این غذا نباید فراموش شوند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه غذاهای دریایی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ماجرای ترک یک برنامه تلویزیونی توسط زهرا شجاعی