طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه


کوکو بادکوبه ای یکی از غذاهای با اهمیت ایرانی است، که بیشتر در شمال کشور تهیه می شود، این غذای خوشمزه را  خیلی سریع و به آسانی و با مدت زمان خیلی کم می توانید در منزل تهیه نمایید. در طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی از سیب زمینی، تخم مرغ و سینه مرغ استفاده می شود، در ادامه مطلب همراه ما باشید.

اشتراک گذاری در Facebook اشتراک گذاری در Twitter اشتراک گذاری در Google+ اشتراک گذاری در Reddit اشتراک گذاری در Pinterest اشتراک گذاری در Linkedin

در این آموزش شما علاقه مندان به هنر آشپزی را با طرز تهیه کوکو بادکوبه ای آشنا می کنیم. این کوکوی خوشمزه می تواند گزینه مناسبی برای تنوع بخشیدن به غذاهای مورد استفاده با نان در بزنامه غذایی هفتگی شما باشد.

کوکو بادکوبه ای یکی از غذاهای با اهمیت ایرانی است، که بیشتر در شمال کشور تهیه می شود، این غذای خوشمزه را خیلی سریع و به آسانی و با مدت زمان خیلی کم می توانید در منزل تهیه نمایید. در طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی از سیب زمینی، تخم مرغ و سینه مرغ استفاده می شود، در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

کوکو اسفناج و کوکو سیب زمینی دو کوکوی محبوب هستند که حتما تا به حال پخت آن ها را تجربه کرده اید. کوکوی بادکوبه ای نیز میتواند گزینه مناسبی برای پخت یک غذای ایرانی خوشمزه در آشپزخانه منزلتان باشد.

مواد اولیه :

پیاز : ۲ عدد مرغ : ۲ تکه تخم مرغ : ۷ عدد سیب زمینی : ۲ عدد نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم زرد چوبه : به میزان لازم رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای:

برای تهیه کوکوی بادکوبه ای، ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید، بشویید و نگینی خرد کنید، درون ظرفی مقداری روغن ریخته بعد از داغ شدن سیب زمینی ها و نمک را به آن اضافه کرده، تفت دهید تا سرخ شوند.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

سینه مرغ را ریز کرده در ظرف دیگری بریزید، مقداری آب و نمک به آن اضافه کرده، حرارت را روشن کنید. سپس پیاز را ریز کرده برای طعم بهتر آن به مرغ اضافه نمایید، زمان دهید تا مرغ ها پخته شوند، سپس مرغ ها را ریش ریش کرده درون ظرفی بریزید،

.u475323db1d4860e8025e4437d33c4b04 .u475323db1d4860e8025e4437d33c4b04:active, .u475323db1d4860e8025e4437d33c4b04:hover .u475323db1d4860e8025e4437d33c4b04 .u475323db1d4860e8025e4437d33c4b04 .ctaText .u475323db1d4860e8025e4437d33c4b04 .postTitle .u475323db1d4860e8025e4437d33c4b04:hover .postTitle
حتما بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب زمینی به همراه نکات کلیدی و تزیین آن

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

باقی مانده پیاز ها را نگینی ریز کرده، درون ظرفی روغن بریزید، و بگذارید تا طلایی شوند، سپس مقداری نمک، فلفل، زرد چوبه و آبلیمو را اضافه و کاملا مواد را با هم مخلوط کنید، مرغ را به پیاز اضافه کرده تفت دهید، رب را اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید،

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

در این مرحله مواد را درون ظرف بزرگی بریزید، تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید.

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

سپس درون تابه مقداری روغن ریخته بگذارید تا داغ شود، کوکو را درون تابه بریزید و حرارت را کم کنید، زمان دهید تا یک طرف کوکو خوب سرخ و طلایی شود، ظرف صافی را برای برگرداندن کوکو بردارید روی تابه قرار دهید، و کوکو را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود. کوکو را برش بزنید و در ظرف بچینید و به وسیله خلال پسته، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای تزیین نمایید،

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

طرز تهیه کوکو بادکوبه ای محلی بسیار خوشمزه

در این مطلب با طرز تهیه کوکو بادکوبه ای که یک غذای بی نظیر محلی است آشنا شدید، امیداریم با تهیه این غذای محلی بسیار خوشمزه لحظات خوبی را در کنار خانواده سپری کنید، برای تهیه انواع کوکو می توانید به بخش کوکو مراجعه و انواع کوکو های مختلف را تهیه نمایید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


خطر گرسنگی در کمین مردم غزه/ امکان ارسال کمک وجود ندارد