نحوه “پختن کبه” | طرز تهیه “کبه غذای عربی” | انواع غذاهای عربی


کبه یک غذای عربی است و بسیار ظاهر زیبا و جالبی دارد با وجود اینکه جزء غذاهای سرخ کردنی محسوب میشود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند و خانمهای ایلامی مهارت زیادی در “پختن کبه” دارند. مواد لازم : برنج ایرانی 4 پیمانه آب 5 پیمانه گوشت 200 گرم جعفری خرد و سرخ شده 4 قاشق غذا...

کبه یک غذای عربی است و بسیار ظاهر زیبا و جالبی دارد با وجود اینکه جزء غذاهای سرخ کردنی محسوب میشود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند و خانمهای ایلامی مهارت زیادی در “پختن کبه” دارند.

نحوه “پختن کبه” | طرز تهیه “کبه غذای عربی” | انواع غذاهای عربی

مواد لازم :

برنج ایرانی ۴ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گوشت ۲۰۰ گرم
جعفری خرد و سرخ شده ۴ قاشق غذا خوری
کشمش ۴ قاشق غذا خوری
گردو ۴ قاشق غذا خوری
خلال بادام ۴ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبه به قدر کافی
پودر فلفل سیاه و قرمز به قدر کافی
پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ قاشق غذا خوری
روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه :

برنج را با ۵ پیمانه آب و مقداری نمک و زردچوبه در پلو پز بریزید و وقتی کته آماده شد صبر کنید تا کته کمی سرد شود در این فاصله گوشت چرخ کرده را با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و یک عدد پیاز رنده شده با کمی روغن تفت دهید و بعد کمی آب روی آن بریزید تا کاملاً بپزد و آب تبخیر شود و شعله را خاموش کنید سپس جعفری سرخ شده ،خلال بادام ،کشمش ، گردو و پیاز سرخ شده را با گوشت مخلوط کنید.

کته که سرد شد با چرخ گوشت آنرا چرخ کنید دقت داشته باشید برای تهیه کته از برنج ایرانی استفاده کنید تا پس از چرخ شدن چسبندگی خوبی پیدا کند و نیاز به اضافه کردن هیچ چیزی (تخم مرغ یا آرد نخودچی ) نداشته باشد.

دستها را مرطوب کنید و یک گلوله از کته چرخ شده بردارید و با کف دست مالش دهید و بعد آنرا مانند یک دایره پهن کنید و یک قاشق غذا خوری پر از مایه گوشتی برداشته وسط آن بگذارید و بعد لبه ها را جمع کرده و مانند کوفته فرم دهید و یا مانند فرم کتلت پهن کنید و در روغن انداخته ، سرخ کنید برای سرخ کردن از حرارت کم استفاده کنید و کمی زردچوبه در روغن بریزید تا کبه ها طلایی شود در این غذا چون کته و تمام محتویات داخل آن پخته میباشد نیازی نیست که خیلی سرخ شود کافیست کبه کمی طلایی و خوشرنگ شود آنرا از روغن خارج و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود اگر این غذا را زیاد سرخ کنید اطراف آن خشک و شبیه به ته دیگ میشود بعد در دیس بچینید و اطراف آنرا به دلخواه تزئین کنید و در سر میز غذا با خانواده نوش جان کنید.

loading...
***

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع غذاهای خارجی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دیکته شب | دیکته کلاس اول دبستان