خواننده نوستالژیک دهه شصت به صحنه بازگشت | گزارش تصویری


«بهزاد» پس از قریب بیست سال در سرزمین مادری‌اش آواز خواند. مهدی بهزادپور، خواننده‌ی نام آشنا و پرکار سال‌های ابتدایی دهه شصت که با اجرای آثاری از همایون خرم، اسدالله ملک، فضل‌الله توکل و موید محسنی پا به عرصه موسیقی گذاشته بود، پس از سال‌ها دوری از صحنه کنسرتی را در شهرهای کرمان و بم برگزار کرد که مورد استقبال گسترده علاقمندان موسیقی قرار...

خواننده نوستالژیک دهه شصت به صحنه بازگشت | گزارش تصویریفروغ بهمن پور: «بهزاد» پس از قریب بیست سال در سرزمین مادری‌اش آواز خواند. مهدی بهزادپور، خواننده‌ی نام آشنا و پرکار سال‌های ابتدایی دهه شصت که با اجرای آثاری از همایون خرم، اسدالله ملک، فضل‌الله توکل و موید محسنی پا به عرصه موسیقی گذاشته بود، پس از سال‌ها دوری از صحنه کنسرتی را در شهرهای کرمان و بم برگزار کرد که مورد استقبال گسترده علاقمندان موسیقی قرار گرفت.

به گزارش سایت خبری و تحلیلی «موسیقی ایرانیان»، او که چند کار مشهورش از قبیل «تاب بنفشه»، «زهی عشق» و «صبح سعادت» با مطلع «نوبت وصل و لقاست…» به نوستالژی دهه شصت تبدیل و بارها و بارها از تلویزیون پخش شده‌اند، مدت‌ها دور از صحنه بود و در دو شب باشکوه در کرمان و بم بازگشت پرفروغی به روی صحنه داشت. وی در این کنسرت آثاری از ساخته‌های همایون خرم، مجید وفادار، جهانبخش پازوکی و دیگر بزرگان موسیقی را با همراهی نوازنده‌های جوانِ گروه «مهربانگ» اجرا کرد.

در این دو کنسرت در کرمان و بم، سالن‌ها مملو از تماشاگر بود و بسیاری از علاقمندان موفق به ورود به سالن نشدند. او در ابتدای کنسرتش با قرائت متنی زیبا از درگذشتگان زلزله بم یاد کرد، متنی که در ابتدای آن آمده بود: «من فرزند “کویرم”. …. من فرزند “بم” هستم. بم سرزمین آفتاب… خاستگاه صداهای ناب… صداهایی که جان داشت… خوش عطر بود… عشق می‌داد و گرمی می‌بخشید… “داریوش رفیعی”… “کوروس سرهنگ‌زاده”… ایرج بسطامی”…» و از این خوانندگان نامدار بمی ترانه‌هایی را اجرا کرد. بهزاد از داریوش رفیعی گلنار و زهره را خواند، از کورس سرهنگ‌زاده «با تو دنیا قشنگه» و از ایرج بسطامی گلپونه‌ها را و در تمام مدت اجرای این آهنگ‌ها و آهنگ‌های خود بهزاد نظیر آهنگ محلی لیلا و زهی عشق، کل سالن این آهنگ‌ها را با گروه زمزنه کردند.

همچنین این خواننده نام‌آشنای بمی در متنی که خواند، باذکر این نکته که «من سال‌ها نبودم، یعنی سرنوشت نخواست که باشم، اما در تمام این سال‌ها دلم با شما بود. روح من با مردم شهرم بود.» عنوان کرد: «همه‌ی سال‌هایی که از صحنه دور بودم اما، دلم گواهی رسیدن به چنین شبی را می‌داد. می‌دانستم که قلب پراز سخاوت و رفاقت شما با من می‌ماند. به همین خاطر امشب آمدم تا نفسی تازه کنم. می‌خواهم برایتان بخوانم. برای شما که یار هستید و همراه» و در پایان هم، برنامه‌اش را به ایرج بسطامی تقدیم کرد.

خانواده ایرج بسطامی، هنرمندان کرمان و بم، مدیران وزرات ارشاد، استاندار و فرماندار و نمایندگان از جمله مهمانان این برنامه‌ها بودند و البته مهمان ویژه برنامه هم، بچه‌های بی‌سرپرستی بودند که در زلزله بم خانواده‌شان را از دست داده بودند.

با وجود اینکه این خواننده باسابقه بعد از بیست سال روی صحنه آمده بود، خیلی باقدرت خواند و همان حس وحال سال‌های گذشته را داشت و با مردم هم خیلی خوب ارتباط برقرار کرد.

همچنین در این برنامه مرشدهای زورخانه بم از این خواننده تجلیل کردند.

بازتاب این کنسرت هم بسیار خوب بود و بلافاصله از او برای اجرای برنامه در اصفهان و شیراز دعوت به عمل آمد.

گفتنی است این کنسرت با همراهی «فرزاد محمد نژاد» (نوازنده تار و سرپرست گروه مهربانگ)، سیدرضا امامیان (نوازنده سنتور)، شهریار بهزادپور (نوازنده تنبک)، سیدعرفان حسینی (نوازنده کمانچه)، پویا خوشبین (نوازنده عود) و مهدی ولی زاده (نوازنده نی) برگزار شد.

بهزاد در طی گفتگویی عنوان کرد پیش از اینکه این گروه را تشکیل دهد اعضای جوان ارکستر را نمی‌شناخت اما وقتی صدای سازشان را شنید و منش‌شان را دید با آنها کار کرد و از عملکرد آنها هم ابراز رضایت کرد. گفتنی‌ست نوازندگان ارکستر از شهرستان‌های مختلف بودند و نوازنده‌های نی و تار این گروه از شاگردان استاد لطفی بودند و در گروه شیدای ایشان نوازندگی کرده بودند.

عکاس‌ها: (دانیال افشار، علی سلطانی و امین جهانجو)

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فرهنگی و هنری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا