قدردانی از رویکرد حمایتی وزارت نفت نسبت به دانشگاه‌ها


قدردانی از رویکرد حمایتی وزارت نفت نسبت به دانشگاه‌ها

رئیس دانشگاه خلیج فارس بوشهر از عملکرد صنعت نفت و شخص وزیر نفت برای شکل‌گیری تعامل میان این صنعت با دانشگاه‌ها قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، عبدالمجید مصلح امروز (دوشنبه، ۳۱ شهریورماه) در آیین امضای ۱۳ قرارداد کلان پژوهشی در حوزه ازدیاد برداشت میدان‌های نفت و گاز، ضمن تشریح تاریخچه‌ای از فعالیت‌های زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان بوشهر اظهار کرد: نگاه مجموعه وزارت نفت به‌ویژه شخص آقای زنگنه و همت بلند ایشان در برقراری تعامل صنعت نفت با دانشگاه‌ها جای قدردانی دارد، چراکه این نوع نگاه توانسته فعالیت‌های ارزشمندی را در صنعت نفت و گاز کشور رقم بزند.

وی با بیان اینکه سابقه حضور و فعالیت یک عامل کلیدی برای موفقیت فعالیت زیست‌بوم به شمار می‌رود، به شرح مختصری از تاریخچه فعالیت‌های صنعت نفت و گاز در کشور پرداخت و افزود: تاریخچه زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان بوشهر به اولین استخراج نفت بازمی‌گردد که بر این اساس در دهه ۴۰ پتروشیمی خارک، دهه ۵۰ تأسیسات نفتی بهرگان و فراساحل و نیز اکتشافات گازی نار و کنگان، دهه ۶۰ پالایشگاه فجر و در دهه ۷۰ کار عظیم و بزرگ پارس‌جنوبی عملیاتی شدند که هرکدام از این فعالیت‌ها آن‌چنان عظمتی دارد که در جای خود قابل بحث است.

مصلح تصریح کرد: اگر در حوزه علم و فناوری بخواهیم تصویری از استان بوشهر ارائه کنیم، در سال ۷۱ دانشگاه خلیج‌فارس تأسیس شد و در سال ۸۲ در چارچوب ۶ دانشگاه فعال در جنوب کشور با درایت مقام عالی وزارت نفت که راه‌اندازی دانشکده‌های نفت در دستور کار قرار گرفت، دانشکده خلیج‌فارس با شرایط استاندارد و زیرساخت‌های مطلوب آزمایشگاهی احداث شد و هم‌اکنون در حال ارائه خدمت به صنعت نفت و گاز کشور است.

ایجاد مرکز نوآوری صنعت نفت در دانشگاه خلیج‌فارس

وی با بیان اینکه دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر تاکنون بالغ بر ۲۵ طرح صنعتی برای نفت عملیاتی کرده است، از راه‌اندازی مرکز نوآوری صنعت نفت در این دانشگاه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و عنوان کرد: با توجه به اینکه زیرساخت‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری تا حد بسیار مطلوبی عملیاتی شده است، بنابراین اکنون وقت تعامل، همکاری و فعالیت است.

وی به ایجاد پلتفرم‌های ارتباطی مطلوب و آسان برای برقراری ارتباط با صنعت نفت و نیز کاهش هزینه‌های مبادله اشاره و عنوان کرد: شکل‌گیری این مؤلفه برای مجموعه بازیگران و ذی‌نفعان ضروری است تا گروه‌های دانش و فناوری به شیوه آسان با صنعت ارتباط برقرار کرده و همچنین هزینه‌ها به نحو قابل توجهی کاهش یابد.

رئیس دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر اظهار کرد: تسهیل و پیش‌بینی سازوکار لازم برای اخذ یا صدور تأییدیه‌های فنی برای فرآورده‌های نفتی نیز مسئله دیگری است که در جای خود حائز اهمیت است و باید برای تحقق آن راهکارهای لازم اندیشیده شود. ایجاد پهنه‌های فناوری و نوآوری نیز مسئله دیگری است که باید به آن توجه کرد.

وی در پایان از آمادگی دانشگاه خلیج‌فارس برای ارائه خدمات لازم به صنعت نفت خبر داد و گفت: قطعاً با این تعامل ایجاد شده ما نیز متعهدانه برای تقویت و حفظ این اعتماد تمام تلاش خود را به‌کار خواهیم گرفت و معتقدیم کاری که با ایمان و اراده شروع شود قطعاً به نتایج مطلوبی دست پیدا خواهد کرد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه نفت و گاز

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


مدل کیک جشن الفبا کلاس اول