تولید دستگاه‌ تنفس مصنوعی توسط شرکت‌های خودروساز/سرعت انتقال کرونا بین 8 تا 12 برابر شده است


تولید دستگاه‌ تنفس مصنوعی توسط شرکت‌های خودروساز/سرعت انتقال کرونا بین 8 تا 12 برابر شده است

زالی گفت: با شیوع بیماری کرونا، شرکت‌های خودروسازی دستگاه‌های تنفس مصنوعی را با رعایت تمام استاندارد‌ها تولید می‌کنند.

تولید دستگاه‌ تنفس مصنوعی توسط شرکت‌های خودروساز/سرعت انتقال کرونا بین 8 تا 12 برابر شده است

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران صبح امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و پارس‌خودرو، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه به نوعی یک خودکفایی است و ما در هشت سال دفاع مقدس به جوانانمان اعتماد و مزد این کار را در همان سال‌های اولیه جنگ دریافت کردیم.

او افزود: امروزه دفاع مقدس در حوزه علم، دانش و خودابتکاری است و باید اقدامات لازم در خصوص خودکفایی کشورمان در حوزه‌های مختلف انجام شود.

پیشگامی شرکت‌های بزرگ خودروسازی پیشگام در تولید ماسک و مواد ضدعفونی

زالی بیان کرد: شرکت‌های بزرگ خودروسازی پیشگام در زمینه تولید ماسک و مواد ضدعفونی هستند و امروزه خودروسازان، نخبگان معتقد و کاردان را جذب کرده‌اند و شرکت‌های خودروساز دستورالعمل‌های بهداشتی مانند زدن ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی را به خوبی رعایت می‌کنند.

تولید دستگاه‌ تنفس مصنوعی توسط شرکت‌های خودروساز

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، شرکت‌های خودروسازی در دنیا دستگاه‌های تنفس مصنوعی را با رعایت تمام استاندارد‌ها تولید می‌کنند؛ در کشور ما هم این دستگاه‌ها توسط شرکت‌های خودروساز تولید می‌شود.

زالی افزود: دستگاه ونتیلاتور تولید داخل تفاوت‌های فنی زیادی با مدل مشابه خارجی آن دارد و امروز باید دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های نسل سوم بروند و آهنگ فناوری باید در مراکز آموزشی طنین‌انداز شود. شتاب خوبی در حوزه فناوری در دانشگاه وجود دارد و ما رتبه اول فناوری را کسب کرده‌ایم.

او ادامه داد: ما در حال تشکیل یک R D مشترک با شرکت پارس‌خودرو و در حال انجام کار‌های مشترک با این شرکت خودروساز هستیم.

زالی بیان کرد: در زمینه همکاری‌های علمی و پژوهشی اقدامات خوبی توسط دانشگاه و با همکاری شرکت‌های خودروساز انجام گرفته و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بالاترین بازدید از حوزه بهداشت حرفه‌ای در محیط کار را داشته است.

او گفت: ما به فکر راه‌اندازی دانشکده ترافیک مدیسین هستیم و برای انجام این کار نیازمند همکاری کارشناسان خودروساز هستیم.

افشین زرقی معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: هدف از امضای این تفاهم‌نامه انجام پژوهش‌های کاربردی و مطالعات پزشکی و همچنین همکاری در زمینه ساخت تجهیزات پزشکی و انجام آزمایش‌های بالینی است.

در ادامه مراسم مصطفی مدبر مدیرعامل پارس‌خودرو گفت: در تمام بخش‌ها ظرفیت و پتانسیل خوبی وجود دارد و با هم‌افزایی خوب می‌توانیم تحریم‌های ظالمانه را شکست دهیم.

او گفت: در راستای کمک به مردم و جامعه پزشکی باید از ظرفیت‌های موجود استفاده بهینه کنیم و معتقدم که انجام کار‌های جهادی می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات احتمالی را برطرف کند.

مدیرعامل پارس‌خودرو گفت: ما بعد از بومی‌سازی دانش می‌توانیم آن را به بیرون از مرز‌های کشورمان منتقل کنیم.

مدبر در جمع خبرنگاران گفت: باید در زمینه تولید لوازم و تجهیزات پزشکی یک هم‌افزایی خوبی با دانشگاه‌ها داشته باشیم.

در آینده دستگاه‌های ونتیلاتور وارد مرحله تولید انبوه می‌شوند

مدیرعامل پارس‌خودرو افزود: در آینده دستگاه‌های ونتیلاتور پس از گذراندن تست بالینی وارد مرحله تولید انبوه می‌شوند و دستگاه‌های دیگر تقریباً کار‌های تحقیقاتی‌شان به پایان رسیده است.

زالی در جمع خبرنگاران گفت: ما باید به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و فناور برویم و در همین راستا کارگروهی در مرکز رشد دانشگاه با هدف طراحی و مشارکت بیشتر با شرکت‌های خودروساز تشکیل شده است.

او افزود: امروزه دوره‌های پژوهشی در دانشگاه با هدف نیازسنجی ایجاد، سرمایه‌گذاری‌های مشترک در حوزه پژوهش انجام و اقدامات خوبی در حوزه آموزشی نیز انجام شده است.

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا بیان کرد: طراحی دستگاه اکسیژن‌ساز با رعایت اصول اخلاق پزشکی و مراودات بالینی در هنگام طراحی و ساخت به خوبی انجام می‌شود.

زالی بیان کرد: دستگاه اکسیژن‌ساز ساخت داخل از میزان اکسیژن بالایی برخوردار است و بیماران می‌توانند به مدت طولانی از این دستگاه استفاده کنند.

انتهای پیام/

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا افزود: با توجه به تغییرات آب و هوایی و هم زمانی کرونا با ویروس‌های تنفسی در فصل پاییز پیش بینی ما این است که ما وارد موج سوم شدیم و در چنین شرایطی نیازمند مداخلات جدی‌تر هستیم.

او افزود: اگر این بیماری جهش داشته باشد و میزان بیماری‌زایی افزایش پیدا کند احتمال بیشتر شدن میزان فوتی در دنیا و حتی ایران وجود دارد و ما نباید شتابی در بازگشایی‌ها داشته باشیم.

زالی با بیان اینکه مطالبات کادر درمان بین ۱۲ تا ۱۴ ماه است، افزود: در چنین شرایطی تنها کادر درمان کمک حال ما هستند و باید معوقات آن‌ها پرداخت شود و البته خبر‌های خوشی مبنی بر پرداخت کادر درمان رسیده است.

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا گفت: موضوع ایمنی جمعی بحث نادرستی است و این طور نبوده که اگر ۷۰ درصد از مردم بگیرند ایمنی در برابر این بیماری ایجاد می‌شود و امروزه تنها راه ما واکسن است که فعلا خارج از دسترس ما است.

زالی ادامه داد: امروزه مردم به دلیل بیماری کرونا امکان مسافرت و رفتن به مهمانی را ندارند و معتقدم که این اپیدمی خشن و ناجوان مردانه است؛ سرعت انتقال آن بین ۸ تا ۱۲ برابر شده است.

او افزود: درآمد‌های بیمارستان‌ها به دلیل کاهش مراجعات به مراکز درمانی و انجام نشدن عمل‌های جراحی کم شده است و با کمک منابع دولتی باید کمک حال بیمارستان‌ها بود؛ ما نیازمند نیروی انسانی شاداب در چنین شرایطی هستیم و بر این اساس نامه‌ای مبنی بر بازگشت محدودیت‌ها از جمله دورکاری‌ها به تهران با توجه به شرایط موجود مکاتبه کرده ام.

انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


چه عواملی باعث می‌شود نتیجه انتخابات آمریکا غیرقابل پیش‌بینی باشد؟