منصور عدل با بیان اینکه دراین راستا ۶۰ نفر از کارشناسان بخش کشاورزی بعنوان مدیران کنترل کیفی آموزش لازم را کسب نموده اند افزود: با اجرای این طرح که شامل نظارت مدیر کنترل کیفی و شرکت بازرسی منتخب در طول فصل زراعی و نیز نمونه برداری محصول و تایید آزمایشگاه ذیصلاح می باشد برای ۶ محصول در سطح ۲۰۰ هکتار کد ۹ رقمی و نشان استاندارد ملی محصول صادر گردید.
وی تصریح کرد: این محصولات شامل انبه، موز، سیب زمینی، خیار، گوجهفرنگی و پیاز ودر شهرستان های چابهار، قصرقند، فنوج، ایرانشهر، سراوان و خاش میباشند که کد استاندارد محصول به آنها تعلق گرفته و نیز حائز رتبه کشوری گردیده است.
عدل در خصوص اهمیت این موضوع گفت: با افزایش تولید محصولات گواهی شده با نشان استاندارد و کد ۹ رقمی ضمن اطمینان مردم ازخرید، ارتقاء سلامت جسمی و روحی جامعه را نیز شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام