آزاد سازی 4 هکتار از اراضی تصرف شده شرق تهران


آزاد سازی 4 هکتار از اراضی تصرف شده شرق تهران

با تلاش و پیگیری‌های شهرداری منطقه 13، چهار هکتار از اراضی شرق تهران رفع تصرف و آزاد سازی شد.

آزاد سازی 4 هکتار از اراضی تصرف شده شرق تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه گفت:در دو سال گذشته در کنار موضوع‌های اصلی شهر، طی بازدید‌های مستمر و مداوم از محدوده حریم واقع در ناحیه چهار منطقه، نسبت به شناسایی زمین‌های تصرف شده توسط افراد سودجو اقدام و با پیگیری‌های مداوم و هماهنگی انجام شده با مراجع ذیربط، آزاد سازی اراضی موصوف در دستو کار قرار گرفت.
شهردار منطقه۱۳ با بیان اینکه آزاد سازی زمین‌های مذکور در راستای صیانت از اموال عمومی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: این روند با جدیت همچنان ادامه خواهد داشت.

بوستان ابریشم؛ ۱۰ میلیارد تومان از تملک تا اجرا

کاوه حاجی علی اکبری مدیرعامل این سازمان در مراسم بهره برداری از بوستان ابریشم در منطقه هفت با بیان این که یکی از مأموریت‌های شهرداری تهران در دوره کنونی، ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات پشتیبان سکونت در محلات دارای بافت فرسوده است، خاطرنشان کرد: بوستانی که امروز به بهره برداری می‌رسد، زمینی با نوعیت باغ بود که در گذشته مورد تصرف قرار گرفته بود و در آن مجموعه‌ای از خانه‌های فرسوده شکل گرفته بود.
حاجی علی اکبری بیان کرد: این زمین به همت شهرداری منطقه، از محل منابع عوارضی که برای قطع اشجار در شهرداری دریافت می‌شود، خریداری شد و در سال گذشته در اختیار سازمان نوسازی قرار گرفت.
علی اکبری عنوان کرد: امیدواریم با افتتاح بوستان ابریشم در محله نظام آباد، گام کوچکی برای ارتقاء زندگی در این محلات کم برخوردار تهران برداشته باشیم.
محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم ضمن تشکر از زحمات همه دست اندرکاران شهرداری تهران برای ایجاد این فضای مفرح، گفت: مدیریت شهری در دوره پنجم برخلاف چالش‌ها و مشکلات جدی که در حوزه تأمین منابع درآمدی داشته و بدهی‌های قابل توجهی که از گذشته برایش به ارث رسیده است در تصمیمی استراتژیک به این نتیجه رسید که در مواجهه با پروژه‌های شهری تغییر رویکرد داشته باشد و از حوزه اجرای پروژه‌های بزرگ مقیاس نظیر اتوبان سازی، بزرگراه سازی و ... به سمت اجرای پروژه‌های کوچک مقیاس مبتنی بر نیاز‌های واقعی ساکنان محلات برود.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با بیان این که رویکرد‌های صرفاً سخت افزاری موجب ارتقاء کیفیت زندگی نمی‌شود، گفت: آنچه طی مدیریت شهری در دوره‌های گذشته نه تنها در شهر تهران بلکه در کل کشور مغفول مانده بود، توجه به اولویت‌های محلات و نیاز‌های واقعی محل زندگی مردم بود که ما در شورای اسلامی شهر تهران سعی کردیم در برنامه پنج ساله سوم و بخصوص در برنامه و بودجه سال جاری، بودجه قابل توجهی را برای اجرای پروژه‌های کوچک مقیاس با رویکرد نرم افزاری معطوف به ارتقای کیفیت زندگی رقم بزنیم.
سالاری ضمن تشکر از معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و سازمان نوسازی شهر تهران، ابراز امیدواری کرد که یکهزار پروژه‌ای که به عنوان پروژه‌های کوچک مقیاس تعریف شده است بتواند در سال جاری به نتیجه برسد و نهضت ورود به پروژه‌های کوچک مقیاس در سطح محلات ادامه دار باشد و به عنوان الگویی قابل تعمیم و تسری برای سایر کلان شهر‌ها و استان‌های کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.
محمد جواد حق شناس نیز در این مراسم با یادآوری وضعیت نامناسب خانه‌های فرسوده و مخروبه و آسیب‌های اجتماعی شکل گرفته در این محدوده در سال گذشته، گفت: امروز وقتی این فضا را دیدم و مقایسه‌ای با وضعیت یکسال گذشته آن داشتم، انصافاً حالم خوب شد و از زحمات تمامی مسئولانی که برای شکل گرفتن این حال خوب در محله قدیمی و ارزشمند نظام آباد که شهیدان زیادی را برای دفاع از کشور تقدیم انقلاب کرده است، تشکر و قدردانی می‌کنم.
صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم از شهردار منطقه به دلیل پیگیری ایشان با کمک اعتبارات کمیسیون ماده هفت برای رفع معارض و تملک املاک این محدوده و همکاری سازمان نوسازی شهر تهران و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران برای اجرای و بهره برداری از این پروژه با اعتبار کلی ۱۰ میلیارد تومان از تملک تا اجرا، قدردانی و تشکر کرد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ضمن اشاره به پائین بودن سرانه خدمات و فضای سبز در منطقه هفت، بر اهمیت افزایش بوستان‌های محلی در این منطقه تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که بهره برداری از بوستان ابریشم در این محله بتواند گشایشی برای ساکنان محله در جهت گذران اوقات فراغت، بیرون آمدن از فضا‌های کوچک خانه‌ها و آپارتمان ها، تعامل و گفتگو و ارتقاء کیفیت زندگی حاصل کند.
عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز عنوان کرد: اعتقاد ما بر این است که اگر در محلات سرانه‌های خدمات شهری را ارتقاء دهیم، تمایل به نوسازی خود به خود افزایش پیدا خواهد کرد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به حمایت‌های اعضای شورای اسلامی شهر تهران در تأمین بودجه سال جاری، گفت: امیدوار هستیم برای سال ۱۴۰۰ نیز این روند ادامه پیدا کند تا بتوانیم پروژه‌های کوچک مقیاس را با شدت و حدت بیشتری در سطح محلات کم برخوردار اجرایی کنیم.
سمیه حاجوی، شهردار منطقه هفت با بیان این که اولویت مهم مدیریت شهری، تأمین کسری سرانه‌های خدماتی است، بیان کرد: محله نظام آباد دارای کمترین سرانه فضای سبز در منطقه است، از این حیث اولویت را بر شناسایی باغات و تملک آن گذاشتیم و با حمایت اعضای شورای شهر، کمیسیون ماده هفت و سایر مسئولان امروز شاهد اتفاق خوبی در این محله هستیم.

انتقال بازار گل محلاتی در انتظار ابلاغ است
انتقال بازار گل محلاتی پس از تشکیل جلسه‌ای در فرمانداری تهران با حضور نمایندگان دستگاه‌های ذیربط، در انتظار ابلاغ شورای تامین شهر تهران است.
رضا عباسی، شهردار منطقه ۱۴ درباره روند انتقال بازار گل محلاتی، گفت: بخش‌هایی مانند ایمنی، مالکیت، بازخورد‌های اقتصادی، اجتماعی و امنیتی در فرایند انتقال بازار گل، نیاز به هماهنگی سایر نهاد‌ها و دستگاه‌های مربوطه دارد.
او افزود: در همین راستا جلسه‌ای در فرمانداری تهران با حضور نمایندگان وزارت راه و شهرسازی، پلیس امنیت، بازار گل و شهرداری تشکیل و مقرر شد شورای تامین شهر تهران تصمیم نهایی را درباره وضعیت انتقال بازار گل محلاتی ابلاغ کند؛ تصمیمی که احتمالاً تا یک ماه آینده به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ خواهد شد.
شهردار منطقه ۱۴ با بیان اینکه مالکیت بازار گل در اختیار وزارت راه و شهرسازی است، ادامه داد: شهرداری برای این انتقال به وزارت راه و شهرسازی پیشنهاد داد تا زمینی را در نزدیکی بازار گل فعلی در خیابان گلشناس برای ساخت مکان جدید بازار گل در اختیار قرار دهد و شهرداری نیز مکان فعلی بازار گل را از طریق حساب‌های میان شهرداری و وزارت راه تملک کند و برای افزایش سرانه‌ها خدماتی از آن استفاده کند.
بازار گل محلاتی تهران که در بزرگراه محلاتی، خیابان نبرد جنوبی، خیابان زمزم واقع شده، یکی از شناخته شده‌ترین و بزرگترین بازار‌های گل کلان شهر تهران به شمار می‌رود.
در این بازار که در سال ۱۳۷۵ در زمینی به مساحت ۱۰هزار متر مربع ساخته شده، علاوه بر گل و گیاه؛ خاک، بذر٬ درخت، کود، درختچه، انواع لوازم باغبانی و گلدان نیز به فروش می‌رسد.

درخواست شهرداری برای برخورد با بازار غیر قانونی فروش حیوانات
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با اشاره به برگزاری بازار غیر مجاز خرید و فروش حیوانات در حاشیه بزرگراه آزادگان خواستار برخورد دستگاه‌های قضایی و نهاد‌های حاکمیتی با برگزارکنندگان این بازار غیرقانونی شد.
سید علی مفاخریان درباره این موضوع گفت: بازار غیر مجاز خرید و فروش حیوانات به صورت هفتگی در محدوده اسلامشهر در حال برگزاری است و متاسفانه با وجود درخواست‌های شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل هیچ اقدامی برای تعطیلی این بازار از سوی مسئولان ذیربط انجام نشده است.
او با اشاره به موقعیت مکانی برگزاری جمعه‌بازار خرید و فروش حیوانات گفت: علاوه بر فضای غیر بهداشتی حاکم بر این بازار، به دلیل نزدیکی به بزرگراه آزادگان، احتمال بروز حوادث ترافیکی برای شهروندان وجود دارد. همچنین مجاورت این بازار با بازار پرندگان غرب، می‌تواند مسائلی را برای مجموعه خرید و فروش پرندگان ایجاد کند.
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر از ادامه فعالیت جمعه‌بازار غیرقانونی خرید و فروش حیوانات ابراز نگرانی کرد و افزود: امیدواریم هر چه زودتر شاهد اقدامات انتظامی و نهاد‌های قضایی باشیم تا از آثار و تبعات منفی این مساله جلوگیری شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اجتماعی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


حمله اسرائیل به سوریه و عراق همزمان با صدای انفجار در ایران