یوسف جهانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در شهرستان مشگینشهر ۳۲۰ نفر در ۱۳۸ مزرعه طیور اعم از مرغداری گوشتی، مرغ مادر گوشتی و تخمگذار مشغول فعالیت میباشند.
وی افزود: در این شهرستان سالانه بیش از ۱۰ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ ، ۲ هزار و ۷۰۰ تن تخممرغ و بیش از ۱۳میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی تولید میشود.
او گفت: با توجه به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ۲۹ کیلوگرم است مصرف داخلی شهرستان حدود ۲ هزار تن گوشت مرغ در سال میباشد که این امر بیانگر تولید بیش از هشت هزار تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان است که به سایر شهرستانهای استان و نیز استانهای همجوار صادر میگردد.
گوشت مرغ دارای مقادیر مناسب پروتئین و بسیاری از ریزمغذیها بوده و چربی و کلسترول آن بویژه هنگامی که بدون پوست مصرف میشود، پایین است.
گوشت مرغ سرشار از اسیدهای چرب اشباع نشده است و حتی محتوای این اسیدهای چرب را میتوان با استفاده از تغذیه مناسب افزایش داد.