«پاورلاین» چیست؟ آشنایی با کاربردهای پاورلاین به همراه ویدیوی اختصاصی


«پاورلاین» چیست؟ آشنایی با کاربردهای پاورلاین به همراه ویدیوی اختصاصی

استفاده از شبکه‌های بدون سیم از طریق Wi-Fi، امروزه به یک رُکن اساسی در زندگی مدرن مبدل شده است. بسیاری از ابزار آلاتی که در طول روز با آنها سر و کار داریم، به نوعی قابلیت اتصال به شبکه‌های بدون سیم را یدک می‌کشند. ساختار منازل، محیط کار و... مشکلاتی را در زمینه آنتن دهی شبکه‌های بدون سیم پدیدار کرده است که تنها راه حل پیش رو، استفاده از تجهیزات...

استفاده از شبکه‌های بدون سیم از طریق Wi-Fi، امروزه به یک رُکن اساسی در زندگی مدرن مبدل شده است. بسیاری از ابزار آلاتی که در طول روز با آنها سر و کار داریم، به نوعی قابلیت اتصال به شبکه‌های بدون سیم را یدک می‌کشند. ساختار منازل، محیط کار و... مشکلاتی را در زمینه آنتن دهی شبکه‌های بدون سیم پدیدار کرده است که تنها راه حل پیش رو، استفاده از تجهیزات «پاورلاین» است. در این مطلب به سراغ تجهیزات پاورلاین، قابلیت‌ها و دلایل استفاده از آنها خواهیم رفت.

زندگی دیجیتالی امروز در محل کار، منزل، محیط‌های اجتماعی، فروشگاه‌ها و... نفوذ کرده است. استفاده از شبکه بدون سیم مبتنی بر Wi-Fi با اهدافی گوناگون دنبال می‌شود؛ این فناوری جذاب و دوست داشتنی که استفاده از آن به یک نیاز ضروری در جوامع مبدل شده است، دارای یک محدودیت در زمینه آنتن و بُرد مفید است. قرار گرفتن در محل Dead Zone یا محدوده مرده، منجر به عدم دسترسی شما به آنتن‌های شبکه Wi-Fi می‌شود.

این مسئله به دلایلی متعدد روی داده و اینک باید به فکر راه چاره بود. برخی از مودم-روترها، با پوشش قدرتمند خود، تا حدودی به رفع این مسئله کمک کرده‌اند؛ با این وجود قیمت بسیار بالای آنها و همچنین عدم حذف کامل این مشکلات، بسیاری از کاربران را به سمت استفاده از یک راه حل دیگر سوق می‌دهد.

«پاورلاین» چیست؟ آشنایی با کاربردهای پاورلاین به همراه ویدیوی اختصاصی

چگونه می‌توان پوشش آنتن‌های Wi-Fi را در منازل، محیط کار و ... بیشتر کرد؟
از گوشی‌های هوشمند گرفته تا انواع لپ تاپ، کامپیوترهای دسکتاپ، تلویزیون‌های هوشمند، گجت های پوشیدنی، تبلت، کنسول‌های بازی و... قابلیت اتصال به شبکه اینترنت و البته شبکه‌های داخلی را دارا خواهند بود. با این وجود می دانیم که نمی‌توان تمامی این موارد را در یک محدوده کوچک گردهم آورده و از پوشش شبکه Wi-Fi و یا حتی اتصال کابلی (LAN) بهره‌مند کرد. پس راه حل چیست؟

تنها راه حل پیش رو، استفاده از «پاورلاین» ها خواهد بود. پاورلاین یک ابزار نسبتاً جدید است که با هدف توسعه ارتباط کابلی و شبکه، با تکیه بر جریان برق شهری مورد استفاده قرار می‌گیرد. تصور کنید که مودم-روتر شما در یک اتاق در محیط کار و یا منزل قرار گرفته است؛ در همین حال شما در اتاق نشیمن، نیازمند اتصال گوشی هوشمند و همچنین تلویزیون خود به شبکه اینترنت هستید. بدیهی است که شدت سیگنال در بسیاری از موارد پایین بوده و اتصالی بی ثبات، ضعیف و یا حتی ناممکن را به همراه دارد.

از سوی دیگر، به دلیل فاصله بسیار زیاد، امکان کابل کشی از یک اتاق به مناطق دیگر منازل و یا محیط‌های کاری وجود نخواهد داشت. این واقعیت تلخ در دنیای شبکه، تنها با یک راه حل روبرو است؛ پاورلاین. می دانیم که فرکانس برق شهری 50~60 هرتز است؛ پاورلاین می‌تواند با استفاده از سیم کشی برق خانگی و داخلی ساختمان‌ها، به تبادل‌ها داده در فرکانس 2~86 مگاهرتز بپردازد.

ویژگی‌های پاورلاین چیست؟
از جمله ویژگی‌های مهم یک پاورلاین می‌توان به راه اندازی ساده و سریع، زمان تأخیر پایین، امنیت و سرعت بسیار بالا، عدم تداخل داده‌ها و همچنین مقرون به صرفه بودن در برابر عملکرد اشاره کرد. هر کیت پاورلاین دارای دو آداپتور است که به عنوان مبدأ و مقصد مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طور معمول، حداکثر فاصله تعریف شده بین دو آداپتور، در حدود 300 متر است.

بدون شک توضیحات متنی قادر به توصیف کامل عملکرد و ارائه ویژگی‌های پاورلاین نخواهد بود. در نتیجه از شما دعوت می‌کنیم که در ادامه به ویدیوی اختصاصی «شهر سخت افزار» که شامل توضیحات و معرفی کامل پاورلاین است، توجه کنید.

شما عزیزان می‌توانید برندهای مطرح «پاورلاین» را با ضمانت «آونگ» در بازار داخلی ایران تهیه کنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه فناوری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


سرباز کوچک