طرز تهیه استیک با گوشت چرخ کرده


این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه انواع استیک‌ قرار گرفته است. طرز تهیه استیک سلیزبری با گوشت چرخکرده را از سایت All Recipes در مطلب زیر بخوانید. مواد لازم برای 6 نفر مدت زمان آماده سازی و پخت: 40 دقیقه گوشت چرخکرده مخلوط: 1200 گرم پیاز: 2 عدد رنده شده پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان...

طرز تهیه استیک با گوشت چرخ کرده

این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه انواع استیک‌ قرار گرفته است. طرز تهیه استیک سلیزبری با گوشت چرخکرده را از سایت All Recipes در مطلب زیر بخوانید.

طرز تهیه استیک با گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای ۶ نفر

مدت زمان آماده سازی و پخت: ۴۰ دقیقه

گوشت چرخکرده مخلوط: ۱۲۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد رنده شده

پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان سوخاری را بکوبید و پودر نان درست کنید)

تخم‌مرغ: ۱عدد

کره: ۱ قاشق غذاخوری

قارچ: به مقدار دلخواه

پیاز کوچک: ۱ عدد

نمک: ¼ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری

آرد چند منظوره: ۱ قاشق غذاخوری

سس کچاپ: ¼ فنجان

آب: ¼ فنجان

پودر خردل: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه استیک با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه

اگر تا به حال فکر می‌کردید بهترین گوشت برای پخت استیک انواع گوشت فیله قرمز یا سفید هستند بد نیست این نوع استیک ساده و راحت را هم امتحان کنید تا برای همیشه مشتری شوید. برای تهیه استیک با گوشت چرخکرده ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم‌مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت را به ۶ قسمت، هر کدام به اندازه یک کوفته، تقسیم کنید.

گوشت‌ها را به شکل استیک در بیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. خبر خوب این است که این طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه است و برخلاف استیک کبابی نیازی به گریل ندارد. پس یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید (یا فقط کف ماهیتابه را با مقدار خیلی اندک روغن چرب کنید) و هر طرف استیک را به مدت ۴ تا پنج دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. استیک‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره بریزید و بعد از این‌که داغ شد یک عدد پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید تا سبک شود.

سپس یک قاشق آرد چند منظوره اضافه کنید و تفت دهید. بعد از یک الی دو دقیقه دو لیوان آب یا دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه استیک‌ها را به سس اضافه کنید. وقتی بعد از چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک‌ها به مدت ۵ دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد، استیک‌ها را سرو کنید. یک روش دیگر این است که سس قارچ را آماده کنید و روی استیک‌ها بریزید. این استیک با گوشت چرخکرده، سس قارچ، انواع سبزیجات گریل یا کبابی و پوره سیب‌زمینی سرو می‌شود (البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید پوره سیب زمینی را حذف کنید).

منبع: مجله کوروش

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


فیلم رانش جاده عباس آباد به کلاردشت