طرز تهیه وافل صبحانه شکلاتی
وافل صبحانه شکلاتی بیرونی ترد و داخلی شکلات و نرم دارد. این دستور العمل وافل شامل پودر کاکائو و چیپس شکلات برای طعم شکلات بیشتر است. با مقداری شکلات بیشتر روی آن می تواند به راحتی وافل با شکلات اضافه برای صبحانه ی خود سرو کنید.
به طور کلی وافل می تواند برای صبحانه تهیه شود اما این غذاها می توانند یک دسر شگفت انگیز نیز باشد.
دستور پخت آنها بسیار آسان است و می توان فوراً آنها را سرو کنید و همین امر باعث می شود که هر زمان که میهمان غیر منتظره باشید و یا هوس شکلات کرده اید، هوس خود را برطرف کنید.
برای آشنایی با طرز تهیه ی این وافل لذیذ صبحانه مقاله زیر را دنبال کنید.
مواد لازم:
وافل شکلاتی:۱ و ۳/۴ فنجان (۲۲۰ گرم) آرد چند منظوره
۱/۲ فنجان (۶۰ گرم) پودر کاکائو بدون شکر
۱/۳ فنجان (۷۰ گرم) شکر قهوه ای
۲ قاشق غذاخوری (۸ گرم) بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق غذاخوری (۳گرم ) جوش شیرین
۱/۲ قاشق غذاخوری (۳گرم ) نمک
۱/۲ قاشق غذاخوری (۱ گرم) پودر دارچین
۲ عدد تخم بزرگ جدا شده در دمای اتاق
۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) شکر
۲ فنجان (۴۸۰ گرم) شیر عسل در درجه حرارت اتاق
۱/۳ فنجان (۷۰ گرم) روغن
۱ قاشق غذاخوری (۵ گرم) عصاره وانیل
۲/۳ فنجان (۱۲۰ گرم) چیپس شکلات تلخ
سس شکلات:
۱/۲ فنجان (۶۰ گرم) پودر کاکائو بدون شکر
۱/۳ فنجان (۷۰ گرم) شکر
۱/۴ قاشق غذاخوری (۱ گرم) نمک
۱/۲ فنجان (۱۲۰ میلی لیتر) آب
۱ قاشق غذاخوری (۵ گرم) عصاره وانیل