طرز تهیه قرابیه انجیر


طرز تهیه قرابیه انجیر

در گزارش زیر طرز تهیه قرابیه انجیر را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه قرابیه انجیر

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه قرابیه انجیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲۵۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق

۱ استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ۱۲۵ میلی، ۱۱۰ گرم)

۱ استکان شکر (۸۵ گرم)

۲ قاشق غذاخوری ماست

۱ عدد تخم مرغ

۱ قاشق چای خوری پودر کاکائو

۱ پاکت وانیل شکری (۵ گرم یا وانیل ایرانی کمی)

نصف پاکت بکینگ پودر (۵ گرم، حدود یک و نیم قاشق چای خوری)

حدود ۶_۵ لیوان آرد

مواد داخل قرابیه:

۱۳ عدد انجیر خشک
۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق مرباخوری کره
۱ استکان آب (۱۲۵ گرم)
۱ لیوان پسته (یا گردو)
۱ قاشق چای خوری دارچین

در این دستور به جای استکان می‌توانید از نصف لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی برای اندازه گیری استفاده کنید.

طرز تهیه:

برای خمیر قرابیه تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید. آرد به اندازه‌ای ریخته شود که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.

برای داخل قرابیه انجیر‌ها را شسته ریز خرد کنید. داخل قابلمه‌ای بریزید آب، شکر و کره را اضافه کنید و تا وقتی آب مواد کشیده شود بپزید. از روی اجاق بردارید پسته و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید سپس کنار بذارید سرد شود.

برای شکل دادن قرابیه از خمیر تکه‌ای اندازه گردو بردارید و روی سلفون بذارید و با دست باز و یک قاشق مرباخوری از مخلوط انجیر سرد شده داخل خمیر بذارید و سلفون را جمع کنید و خمیر را ببندید با دست بپیچید و به خمیر شکل بدید.

سلفون را باز کنید و خمیر را که شکل انجیر گرفته داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بذارید. تمام خمیر‌ها را به این شکل آماده کنید و با کمی فاصله داخل سینی بذارید. در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده حرارت از بالا و پایین ۳۵_۳۰ دقیقه تا وقتی کمی طلایی شود بپزید (اگر فر شما شعله بالا و پایین همزمان روشن نمی‌شود فقط شعله پایین را روشن کنید و چند دقیقه آخر پخت شعله بالا را روشن کنید.)

بعد از سرد شدن روی قرابیه‌ها پودر قند بپاشید.

منبع:turkyemekler

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دیکته شب | دیکته کلاس اول دبستان