این خوراکی های خطرناک را بشناسید


گوجه فرنگی نارس باعث تحریک معده میشود برخی خوراکی ها برای بدن مضر هستند که اگر بشناسید کمتر دچار مشکلات خواهید شد. مجله تالاب : در طبیعت، میوه ها و سبزیجات فراوانی وجود دارند که هر کدام منشا زندگی و سلامتی برای انسان ها هستند اما برخی از این خوراکی ها با حواشی خطرناکی همراه شده اند. اگرچه خوردن روزانه میوه و سبزی بهترین راه برای داشتن یک رژیم...

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید گوجه فرنگی نارس باعث تحریک معده میشود

برخی خوراکی ها برای بدن مضر هستند که اگر بشناسید کمتر دچار مشکلات خواهید شد.

مجله تالاب : در طبیعت، میوه ها و سبزیجات فراوانی وجود دارند که هر کدام منشا زندگی و سلامتی برای انسان ها هستند اما برخی از این خوراکی ها با حواشی خطرناکی همراه شده اند.

اگرچه خوردن روزانه میوه و سبزی بهترین راه برای داشتن یک رژیم غذایی سالم است اما افراط کردن در مصرف این نوع مواد هم توصیه نمی شود.

در مصرف میوه ها و سبزی ها باید به نکاتی توجه کرد:

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید

گوجه فرنگی نارس:

ساقه و برگ گوجه فرنگی حاوی سموم قلیایی است که می تواند باعث تحریک معده شود. گوجه فرنگی سبز نارس همین اثرات را دارد.

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید

بادام هندی:

افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیه ها و یا کیسه صفرای شان را در آورده اند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود. همچنین بادام هندی در برخی افراد واکنش های آلرژیک شدید به همراه دارد.

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید

دانه های سیب، هسته آلو، زردآلو، گیلاس:

حاوی نوعی هیدروژن سیانید به نام اسید پروسیک است که باعث بروز مسمومیت، سردرد، سرگیجه، اضطراب و استفراغ خواهد شد.

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید

برگ ریواس:

حاوی اسید اگزالیک است که می تواند منجر به سنگ کلیه شود. مصرف ۱۱ پوند از این برگ می تواند حتی کشنده باشد.

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید

جوز هندی:

مصرف بیش از حد این ادویه می تواند منجر به عوارض جدی و یا حتی تشنج، اسپاسم معده، تهوع و استفراغ شود. تب و خشکی دهان به همراه تپش قلب نیز ناشی از مصرف بیش از حد این ادویه است.

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید

سیب زمینی سبز:

ساقه و جوانه سیب زمینی می تواند منجر به دل درد، اسهال، سردرد، کما و یا حتی مرگ شود. علت سبزشدن سیب زمینی تراکم بالای ماده ای به نام سولانین است. سولانین ماده ای سمی است که بر سیستم مرکزی عصبی تاثیر می گذارد.

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید

بادام تلخ:

دو نوع بادام تلخ و شیرین وجود دارد. نوع تلخ بادام حاوی مقادیر زیادی هیدروژن سیانید است که گفته می شود حتی خوردن ۷ تا ۱۰ بادام تلخ خام می تواند برای کودکان کشنده باشد و عوارض جدی روی بزرگسالان بگذارد.

این خوراکی های خطرناک را بشناسیداین خوراکی های خطرناک را بشناسید

عسل خام:

عسلی که فرایند پاستوریزاسیون را نگذارنده باشد، حاوی سموم خطرناک است که می تواند منجر به سرگیجه، ضعف، تعریق بیش از حد، تهوع، و استفراغ شود.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه تغذیه و سلامت

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


تصادف خونین اتوبوس مسافربری با تریلی در جاده مهریز + وضعیت مصدومان