طرز تهیه خورش بامیه عربی


طرز تهیه خورش بامیه عربی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش بامیه عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه خورش بامیه عربی

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش بامیه عربی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی ٣٠٠ گرم

بامیه ٢٠٠ گرم

تمر هندی ١/٤ از یک بسته تمبر هندی

رب گوجه ١/٥ قاشق غذاخوری

سیر ١ حبه

نمک فلفل زردچوبه و زیره به میزان لازم

پیاز ١ عدد

طرز تهیه:

طبق روال همیشگی خورشت‌ها ابتدا پیاز هارا خرد کرده و بعد از سبک شدن بهش گوشت و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم تا گوشت با پیاز سرخ بشه و عطر ادویه‌ها بلند بشه بعد بهش رب گوجه اضافه کرده و بعد از سرخ شدن مقدار کمی آب میریزیم و اجازه میدیم که گوشت با شعله ملایم کاملا پخته بشه و بعد از اون بامیه‌ها را هم جدا سرخ می‌کنیم و می‌زاریم کنار بعد از پخت کامل گوشت که مقدار آب آن کم شده بهش بامیه‌های سرخ شده و آب تمر هندی که با آبجوش عصاره گیری شده به خورشت اضافه و نمک و سیر را هم اضافه میکنیم و میزاریم خورشت جا بیفته.

منبع:ashpazi_khebreha

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ماجرای ترک یک برنامه تلویزیونی توسط زهرا شجاعی