معاون وزیر بهداشت: فضای دانشگاه‌ها خلوت می‌شود


معاون وزیر بهداشت: فضای دانشگاه‌ها خلوت می‌شود

همدان- ایرنا- معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به منظور مقابله با ویروس کرونا و پیشگیری از ایجاد تجمع در دانشگاه‌ها، از سال تحصیلی جدید فضای دانشگاه‌ها خلوت‌تر می‌شود.

علی اکبر حق دوست روز پنجشنبه در حاشیه ستاد هماهنگی پیشگیری ، کنترل، و مقابل با ویروس کرونا در همدان به خبرنگار ایرنا افزود: برنامه ریزی برای وضعیت تحصیلی دانشجویان در شرایط کرونایی همچون جنگ بوده باید برای هر موقعیتی آرایش جنگی متناسبی پیش بینی کرد بنابراین از هم اینک نمی توان برای سه ماه آینده نسخه قطعی پیچید با این وجود این به معنای روزمرگی وزارت بهداشت و نبود برنامه برای تحصیل دانشجویان نیست.

وی با بیان اینکه ایمن کردن فضای آموزشی برای دانشجویان بسیار با اهمیت است افزود: تلفیق آموزش مجازی و حضوری باید دنبال شده و شرایطی فراهم کرد که دانشجویان بتوانند با کمترین خطر تحصیل خود را ادامه دهند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: برای خلوت کردن دانشگاه احتمال دارد ورودی های مهر ماه را به حداقل رساند و دانشجویان جدیدی که از طریق کنکور وارد دانشگاه می شوند با ۶ ماه تاخیر وارد این مراکز شوند.

حق دوست ادامه داد: همچنین فرایند دانش آموختگی(فارغ التحصیلی) دانشجویانی که در مراحل آخر تحصیل هستند تسریع می شود تا بتوان فضای دانشگاه ها را تا حد امکان خلوت تر کرد.

وی اضافه کرد: باید نوعی برنامه ریزی کرد تا اگر لازم شد دانشجویان در کلاس حاضر شوند اما همه آنها در یک زمان به یک نقطه وارد نشوند یعنی هر کدام ۲ تا سه هفته دروس را حضوری آموزش دیده و مابقی را غیر حضوری آموزش ببینند.

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: همچنین برای تامین وسایل حفاظت فردی در دانشگاه ها برای دانشجویان باید تدبیر لازم اندیشیده شود تا در این باره با مشکل و کمبودی مواجه نشویم.

حق دوست گفت: به دنبال همه گیری ویروس کرونا برنامه هایی برای توانمندسازی کادر درمان، مردم و مسوولان پیش بینی شده که عملکرد همدان با استناد به آمارهای موجود منسجم و کاراتر بوده است.

وی اضافه کرد: در کنار برنامه ریزی با بهره گیری از علم و دانش، تاکنون در همدان طغیان جدی صورت نگرفته است و امید می رود با تدبیر لازم دامنه این ویروس را مدیریت کرده و در صورت طغیانی شدن، آن را کنترل کرد.

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: دانش ما در برابر این بیماری جدید و ناشناخته محدود است با این وجود تلاش وزارت بهداشت بر این است مستندات علمی در این محل به صورت محلی و منطقه ای تولید و از ترجمان تجربیات جهان برای مهار کرونا استفاده شود.

حق دوست ادامه داد: تجربه و علم ما در ایران و جهان درباره کرونا به تدریج رو به افزایش است برای مثال برخی مداخلات که از ابتدا مطرح و در کشورهای پیشرفته هم توصیه می شد هم اینک از لیست درمان خارج و شیوه های درمانی جدید مورد توجه قرار گرفته است و این مساله باعث شده میزان مرگ و میر در جهان و ایران کاهش یابد.

به گفته سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا روز ۱۸ تیر امسال ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان به ۱۲ هزار و ۸۴ نفر رسیده است.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه همدان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس های جنجالی و برهنه سارا و نیکا در استخر مختلط