طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی


طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی

در این مطلب دستورالعمل تهیه مارمالاد کدو حلوایی را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه مارمالاد کدو حلوایی

برای تهیه مارمالاد کدو حلوایی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

کدو حلوایی ۲ لیوان (رنده شده)
پودر قند ۱ لیوان
کره ۶ قاشق غذاخوری
پودر هل سبز ۱ چهارم قاشق چایوری
آب ۱ سوم لیوان
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
گلاب ۱ سوم لیوان

طرز تهیه :

۱- ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.

۲- کره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس کدو حلوایی را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا کمی نرم شود.

۳- آب و گلاب را مخلوط کرده و به آن‌ها پودر هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پودر قند بیفزایید و آن را هم بزنید تا به صورت شفاف درآید و بعد آن را به کدو اضافه کنید و مخلوط کنید، در این مرحله کدو‌ها کمی شفاف می‌شوند.

۴- پس از شفاف شدن کدو‌ها ۱ قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کرده و سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و به آن زعفران اضافه کنید.

نکات :

• در صورت تمایل از مقدار بیشتری گلاب و هل یا زعفران استفاده کنید.

• می‌توانید مقداری مغز آجیل بو داده شده مثل فندق و بادام زمینی هم به مارمالاد اضافه کنید.

منبع: مهین فال

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ورود سرمربی برزیلی-فرانسوی تیم ملی والیبال به ایران + عکس