ساندویچ قارچ با سیر، ساندویچ مرغ خوشمزه، ساندویچ برای عصرانه، روش تهیه ساندویچ قارچ با مرغ خوشمزه, مواد لازم برای تهیه ساندویچ سیر
قارچ منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم است. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلولها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکالهای آزاد در امان نگه میدارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا ۶۵ درصد کاهش میدهد. در این مطلب به شما طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر را آموزش میدهیم. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر ساده و خوشمزه
مواد لازم:
کره:۵ قاشق سوپخوریسیر:۲ حبهقارچ:۳۵۰ گرمنان فرانسوی بزرگ: یک عددجعفری تازه: چند ساقهنمک و فلفل: به میزان لازمطرز تهیه:
۱. برای درست کردن این ساندویچ، اولین مرحله، آمادهسازی مواد است. ابتدا حبه سیرها را از پوست جدا و رنده یا له کنید، سپس قارچها را به صورت درشت برش بزنید. نان فرانسوی را نیز با چاقوی تیز به صورت اریب حلقه حلقه کنید. آخرین کار، خرد کردن جعفری است.
۲. تابهای را آماده کنید و کره را داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود؛ سپس سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
۳. قارچها را به سیر داغ اضافه کنید و ۵ دقیقه حرارت دهید. در طول پخت، همزدن یادتان نرود.
۴. برشهای نان را داخل تابه دیگری یا روی سینی میلهای فر قرار دهید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تست کنید.
۵. جعفری خردشده را به مخلوط قارچ و سیر اضافه و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
۶. حالا هر کدام از برشهای نان را در سینی یا دیس بچینید و مخلوط قارچ و سیر را روی نانها بریزید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ
مواد لازم برای ساندویچ مرغ و قارچ : برای ۴ نفر
مرغ | دو تکه ران و سینه |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده |
سس مایونز | ۶- ۵ قاشق غذاخوری |
آب لیمو | به مقدار لازم |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل دلمه ای | یک عدد کوچک |
نان ساندیچی متوسط | ۴ عدد |
خیار شور | به مقدار لازم |
ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.
در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.