طرز تهیه تارت لیمو؛ روش تهیه تارت لیموی بسیار خوشمزه و لذیذ


تارت لیمو یک دسر بسیار خوشمزه و لذیذ است. با آنکه برای درست کردن این دسر نیاز به وقت و زمان خاصی دارید اما مطمئناً از نتیجه مثبت آن پشیمان نخواهید شد. تارت لیمو مواد موردنیاز لیمو (5 عدد) تخم مرغ (6 عدد) خمیر تارت (380 گرم) خامه (200 میلی لیتر) شکر (250 گرم) پودر قند (به مقدار لازم) طرز تهیه تارت لیمو ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای مناسب...

تارت لیمو یک دسر بسیار خوشمزه و لذیذ است. با آنکه برای درست کردن این دسر نیاز به وقت و زمان خاصی دارید اما مطمئناً از نتیجه مثبت آن پشیمان نخواهید شد.

طرز تهیه تارت لیمو؛ روش تهیه تارت لیموی بسیار خوشمزه و لذیذطرز تهیه تارت لیمو؛ روش تهیه تارت لیموی بسیار خوشمزه و لذیذ

تارت لیمو

مواد موردنیاز

لیمو (5 عدد)تخم مرغ (6 عدد)خمیر تارت (380 گرم)خامه (200 میلی لیتر)شکر (250 گرم)پودر قند (به مقدار لازم)

طرز تهیه تارت لیمو

ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای مناسب بشکنید و با مقدار گفته شده از شکرتان به خوبی هم بزنید.

سپس لیمو و خامه را به آن اضافه کرده و باز هم به خوبی مخلوط کنید.

کف یک قالب 23 سانتی متری که از قبل آماده نموده اید را با کاغذ روغنی بپوشانید.

یک سینی مناسب برای خمیر تارت خود آماده کنید و روی سطح آن را کمی پودر قند بپاشید. سپس خمیر تارت را به اندازه ضخامت 3 میی متر باز کنید.

خمیر تارت را به دور وردنه پیچیده و سپس درون قالب تان جای دهید. در ضمن حتماً خمیر اضافی را از روی لبه های قالب جدا کنید.

قالبی را که خمیر تارت در آن قرار داده اید را به مدت زمان 20 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.

فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گرد تنظیم کنید تا گرم شود.

پس از اتمام 20 دقیقه قالب را از یخچال در آورده و مجدداً یک کاغذ روغنی روی آن قرار دهید و مقداری برنج خشک روی کاغذ روغنی بپاشید. اجازه دهید با همان حالت 15 دقیقه در فر بماند.

پس از ربع ساعت کاغذ روغنی را به همراه برنج خشکی که روی آن پاشیده بودید برداشته و مجدداً درون فر بگذارید. اما با درجه حرارت 150 درجه سانتی گراد. این بار 10 دقیقه زمان لازم است تا تارت لیموی شما بپزد.

کاستارد لیمو را با کمک لیسک از صافی رد کنید. خمیر را از فر خارج کنید، کاستارد را روی آن بریزید و دوباره در فر قراردهید و برای 35 تا 40 دقیقه دیگر تا کاستارد سفت شود، بپزید.

پس از آنکه کاستارد سفت شد، تارت را از فر بیرون بیاورید.

به کمک یک چاقوی پهن تارت را از قالب جدا کنید و برای تزئین روی آن کی پودر قند پاشیده و با کارامل موردنظرتان تزئین کنید.

چاقو را بین تارت و قالب برانید و سپس آن را از قالب خارج کنید. کمی پودر قند روی آن بپاشید و با مشعل آشپزخانه آن را از رو کاراملی کنید.

موارد بیشتر:

طرز تهیه چیزکیک انبه

طرز تهیه دسر خامه و قهوه

طرز تهیه میلک شیک نوتلا

طرز تهیه دسر موز وانیلی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس پروفایل شهادت امام علی علیه السلام