طرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستان


طرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستان

هیچ چیز در فصل تابستان مانند یک ژله یا نوشیدنی خنک نمی چسبد. در این مطلب طرز تهیه ژله فالوده ای و ژله تخم شربتی را آموزش می دهیم. این دو نوع ژله را می توانید در روزهای گرم تابستان درست کنید و از طعم خنک آنها لذت ببرید. در ابتدا روش تهیه ژله فالوده ای را آموزش می دهیم. ژله یکی از دسرهای محبوب در مهمانی ها است و به روش های مختلف هم تهیه می...

هیچ چیز در فصل تابستان مانند یک ژله یا نوشیدنی خنک نمی چسبد. در این مطلب طرز تهیه ژله فالوده ای و ژله تخم شربتی را آموزش می دهیم. این دو نوع ژله را می توانید در روزهای گرم تابستان درست کنید و از طعم خنک آنها لذت ببرید.

طرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستانطرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستان

در ابتدا روش تهیه ژله فالوده ای را آموزش می دهیم. ژله یکی از دسرهای محبوب در مهمانی ها است و به روش های مختلف هم تهیه می شود.فالوده نوعی نشاسته یخی و خوشمزه است که بیشتر با بستنی سرو می شود. این روزها برای ژله فالوده ای هم از فالوده استفاده می کنند که بسیار خوشمزه است. این ژله را راحت می توانید در منزل درست کنید.

طرز تهیه ژله فالوده ای تک نفره (لیوانی)

مواد لازم (برای ۲ الی ۳ نفر)
پودر ژله در طعم دلخواه (مثلا پودر ژله توت فرنگی) ۱ بسته
رشته فالوده ۲ لیوان
آب جوشیک لیوان
قالب تک نفره ۲ الی ۳ عدد بسته به سایز قالب
زمان لازم برای آماده شدن دسر: ۲ ساعت

طرز تهیه

پودر ژله مورد نظر را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن‌ماری حل کنید.سپس آن را کنار گذاشته تا کمی حرارت آن کم شود.وقتی کمی خنک شد فالوده‌ها را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.در این مرحله مایه ژله را در قالب‌های تک نفره و یا لیوان ریخته و قالب‌ها را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.دسر را از یخچال خارج کرده و با میوه یا خامه تزئین کنید.

نوش جان …

طرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستانطرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستان

طرز تهیه ژله فالوده‌ ای مجلسی

مواد لازم
پودر ژله آلوئه‌ورا ۲ بسته
پودر ژله بلوبری ۱ بسته
رشته فالوده شیرازی نیم کیلو
بستنی وانیلی۱ لیوان
آب داغ۳ لیوان

زمان لازم برای آماده کردن دسر: ۲ ساعت

دستور تهیه

پودر ژله آلوئه‌ورا را با دو لیوان آب جوش مخلوط کرده و آن را به خوبی هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود.پس از اینکه پودر ژله حل شد آن را کنار گذاشته تا کمی خنک شود.سپس دو لیوان فالوده شیرازی را خرد کرده و به مایع ژله آلوئه‌ورا اضافه کنید؛ مواد را به خوبی مخلوط کنید.مایه دسر را داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.در این مرحله پودر ژله بلوبری را با یک لیوان آب جوش حل کنید؛ کمی صبر کنید تا حرارت آن کم شود. سپس بستنی که کمی در دمای محیط شل شده را به آن اضافه کرده و آن را خوب هم بزنید تا یکدست شود.هنگامی که ژله آلوئه‌ورا بست و سفت شد ژله بستنی را آرام به آن اضافه کنید.مجددا قالب را در یخچال گذاشته تا ژله بستنی نیز سفت شود.وقتی ژله کاملا سفت شد آن را از قالب خارج کرده و تزئین کنید.

نوش جان …

نکات مهمبه هیچ وجه به ژله یا فالوده‌ای که قرار است با ژله مخلوط شود آبلیمو نزنید؛ این کار باعث سفت نشدن ژله می‌شود.توجه کنید که از هر نوع ژله با رنگ دیگری می‌توانید برای تهیه ژله فالوده‌ای استفاده کنید.اگر از رشته فالوده‌ خشک استفاده می‌کنید، باید اول آن را با مقدار کمی آب و شکر روی حرارت جوشانده تا نرم شود.

طرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستانطرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستان

نکاتی برای در آوردن ژله از قالب

برای تهیه ژله، از قالب‌های فلزی یا سیلیکونی استفاده کنید تا ژله راحت‌تر از قالب جدا شود.قبل از ریختن مواد ژله درون قالب، قالب خود را کمی با روغن چرب کنید.‌می‌توانید قبل از اینکه ژله را در قالب بریزید قالب را کمی مرطوب کنید؛ سپس ظرف را برای چند دقیقه در فریزر قرار داده و بعد مایه ژله را در آن بریزید.قبل از برگرداندن و خارج کردن ژله، آن را برای چند ثانیه در یک ظرف محتوی آب جوش گذاشته تا ژله از ظرف جدا شود، سپس آن را برگردانید.همچنین می‌توانید از یک چاقو کمک بگیرید و ژله را از دیواره‌های قالب جدا کنید.
ژله تخم شربتی یک دسر فوق العاده برای تابستان است که باعث رفع عطش و تشنگی می‌شود. این ژله ترکیبی از تخم شربتی و پودر ژله بدون طعم یا در طعم های مختلف است که افراد بسته به ذائقه خود می‌توانند آن را تغییر دهند.
طرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستانطرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستان
ستاره | سرویس آشپزی – ژله تخم شربتی، ترکیبی از دانه‌های تخم شربتی و پودر ژله است که به عنوان نوعی دسر خوشمزه مورد استفاده قرار می‌گیرد و با مصرف آن می‌توان از خواص بی‌نظیر تخم شربتی بهره‌مند شد. این ژله را می‌توان به صورت ساده تهیه کرد و یا با استفاده از خاکشیر، بستنی و خامه به صورت چند لایه درست کرد و بر تنوع آن افزود.

طرز تهیه ژله تخم شربتی

مواد لازم
تخم شربتی1 قاشق غذاخوری
آب سرد1 لیوان
ژله با رنگ و طعم دلخواه1 بسته
آب جوش1 لیوان
دستور تهیه:
تخم شربتی را در کاسه کوچکی ریخته و روی آن آب سرد بریزید. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا شن و گل و لای آن ته نشین شود. سپس تخم شربتی را به آرامی از آب جدا کرده و در یک صافی ریز الک مانند بریزید. تخم شربتی را زیر آب سرد بشویید تا کاملا تمیز شود.دانه‌های تخم شربتی را در لیوان ریخته و آب سرد روی آن بریزید تا لیوان از آب پر شود.پودر ژله را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید تا ژله کاملا در آب حل شود.تخم شربتی را همراه با آب آن به ژله اضافه کنید و هم بزنید، سپس مخلوط حاصل را در جام بریزید.جام‌ها را در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.پس از قرار دادن جام‌ها در یخچال، تخم شربتی ته نشین شده و ژله دولایه می‌شود.

اگر دوست دارید تخم شربتی در ژله پخش شود:

قبل از اینکه مخلوط ژله و تخم شربتی را در ظرف سرو بریزید، در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.پس از اینکه ژله، نیم بند شد، آن را با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید.سپس دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید نیمی از پودر ژله را با تخم شربتی و نیم دیگر را با خاکشیر مخلوط کنید و پس از بسته شدن یک لایه، لایه دیگر را در ظرف سرو بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ژله‌ای دو لایه داشته باشد.

طرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستانطرز تهیه ژله فالوده ای + روش تهیه ژله تخم شربتی برای روزهای گرم تابستان
دانه‌های تخم شربتی حاوی پروتئین، کربوهیدرات و چربی‌های ضروری برای بدن هستند و مقادیر زیادی فیبر دارند. این دانه‌های ریز و سیاه رنگ، سرشار از آنتی اکسیدان اند و به کنترل دیابت کمک می‌کنند. اگر این تخم‌ها در آب خیسانده شوند در تماس با آب پف کرده و دور آن‌ها پوشش سفید شفافی ایجاد می‌شود.خیساندن دانه‌های تخم شربتی در آب گرم باعث آزاد شدن آنتی اکسیدان‌ها و آنزیم‌های گوارشی آن می‌شود. این دانه‌ها را معمولا به صورت شربت خنک و در اکثر مواقع همراه با خاکشیر برای رفع عطش و تشنگی می‌نوشند و یا در خوراک‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌دهند. دانه‌های تخم شربتی را همچنین برای تزیین روی شیرینی‌ها و در دسر‌های گوناگون به کار می‌برند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه انواع دسر و بستنی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


دانلود آهنگ خاص و بی نظیر اجتماعی سارینا از شاهین نجفی