طرز تهیه کماج محلی با گوشت، شام لذیذ
کماج انواع مختلفی دارد و در هر شهری این نام مخصوص یک غذای سنتی است.
اکثریت فکر می کنند که کماج نام یک نوع شیرینی و یا نان است .اما همانطور که مشخص است در بعضی نقاط ایران از این نام برای غذاهای خود استفاده می کنند.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
خمیر آماده: ۳۵۰ گرم
زرشک: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
خمیر آماده: ۳۵۰ گرم
زرشک: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله ۱
خمیر را با کمی روغن ورز میدهیم و کمی زعفران به آن اضافه میکنیم.
مرحله ۲
سپس آن را به دو قسمت تقسیم میکنیم و پهن میکنیم.
مرحله ۳
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده کمی تفت داده و سیب زمینی رنده شده، جعفری خرد شده، زرشک و نمک را با آن مخلوط میکنیم و روی خمیر اماده شده میریزیم.
مرحله ۴
بعد خمیر دومی را رویش قرار میدهیم و وری آن را تزیین میکنیم.
مرحله ۵
ته قابلمه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار میدهیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم.
مرحله ۶
بعد از سرخ شدن خمیر را بر میگردانیم تا طرف دیگر کماج هم سرخ شود.
مرحله ۷
کماج را هم میتوانید به صورت تک نفره شبیه به پیراشکی که در تصویر میبینید تهیه کنید و هم شبیه به پیتزا. این بستگی به سلیقه شما دارد.
خمیر را با کمی روغن ورز میدهیم و کمی زعفران به آن اضافه میکنیم.
مرحله ۲
سپس آن را به دو قسمت تقسیم میکنیم و پهن میکنیم.
مرحله ۳
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده کمی تفت داده و سیب زمینی رنده شده، جعفری خرد شده، زرشک و نمک را با آن مخلوط میکنیم و روی خمیر اماده شده میریزیم.
مرحله ۴
بعد خمیر دومی را رویش قرار میدهیم و وری آن را تزیین میکنیم.
مرحله ۵
ته قابلمه را چرب کرده خمیر را داخل آن قرار میدهیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم.
مرحله ۶
بعد از سرخ شدن خمیر را بر میگردانیم تا طرف دیگر کماج هم سرخ شود.
مرحله ۷
کماج را هم میتوانید به صورت تک نفره شبیه به پیراشکی که در تصویر میبینید تهیه کنید و هم شبیه به پیتزا. این بستگی به سلیقه شما دارد.
منبع: غذالند