فهرست جدید افراد پرریسک در معرض ابتلا به کرونا/ هر بیمار مبتلا400 فرد سالم را درگیر می کند!


فهرست جدید افراد پرریسک در معرض ابتلا به کرونا/ هر بیمار مبتلا400 فرد سالم را درگیر می کند!
لیست تازه اشخاص پرریسک در معرض ابتلا به کرونا ویروس جدید از طرف مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالت متحده آمریکا اعلام شده است.

طبق این گزارش، همچنان سالمندان و افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای در معرض ریسک بالا ابتلاء به نوع شدید این بیماری هستند.

دکتر «رابرت ردفیلد»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «تشخیص اینکه چه افرادی بیش از سایرین در معرض ریسک بالا ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ هستند می‌تواند به افراد، خانواده‌های شأن و جامعه شأن در اتخاذ بهترین تصمیمات کمک کند.»

قبلاً این مرکز اعلام کرده بود که افراد بالا ۶۵ سال در معرض ریسک بالا ابتلاء به نوع شدید بیماری هستند اما حال اعلام می‌شود که خطر این بیماری در بین افراد بزرگسال براساس سن بیشتر می‌شود و تنها به افراد بالا ۶۵ سال محدود نمی‌شود.

فهرست مشکلات پزشکی زمینه‌ای که خطر بیماری کووید ۱۹ شدید را افزایش می‌دهد به ترتیب زیر بسط و گسترش یافته است:

- بیماری مزمن کلیوی

- بیماری مزمن انسداد ریه

- چاقی

- سیستم ایمنی ضعیف ناشی از پیوند عضو

- مشکلات جدی قلبی نظیر نارسایی قلبی، بیماری عروق کرونر یا کاردیومیوپاتی

- بیماری سلولی داسی شکل

- دیابت نوع۲

تغییرات این فهرست حاکی از این است که بیماران بیشتری در معرض ریسک بالا بیماری کووید ۱۹ قرار دارند.

محققان هشدار می‌دهند هرچقدر بیماری‌های زمینه‌ای افراد بیشتر باشد خطر ابتلاء به بیماری در آنها بیشتر خواهد بود.

سایر مشکلات افزایش دهنده ریسک بیماری که به این فهرست اضافه می‌شوند عبارتند از: بیماری آسم، فشارخون بالا، مشکلات نورولوژیکی نظیر زوال عقل، بیماری مغزی عروقی نظیر سکته مغزی، و بارداری.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کردستان: هر بیمار مبتلا به کرونا ۴۰۰ فرد سالم را درگیر می کند

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در صورت عدم رعایت پروتکل‌های وزارت بهداشت، هر یک بیمار مبتلا به ویروس کرونا می تواند ۴۰۰ فرد سالم را مبتلا کند.

فهرست جدید افراد پرریسک در معرض ابتلا به کرونا/ هر بیمار مبتلا400 فرد سالم را درگیر می کند!

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، ابراهیم قادری در اولین جلسه شورای اداری شهرستان بیجار، با بیان اینکه کرونا یک ویروس جدید است که برای رسیدن به شناخت کامل آن ممکن است به ماه‌ها و حتی سال‌ها زمان نیاز داشته باشیم، اظهار داشت: ایمنی که این بیماری ایجاد می‌کند، فعلاً از نظر کیفیت و کمیت نامشخص است.

وی افزود: در این فصل از سال که علائم بیماری ویروسی آنفولانزا غیر قابل توجیه است، داشتن چنین علایمی به احتمال زیاد می‌تواند نشانه ابتلا به بیماری کرونا باشد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در سطح دنیا، راهکار مهار کامل بیماری برای پیشگیری از شیوع آن مورد بررسی قرار گرفته که یکی از آنها قرنطینه کامل و سراسری است، ادامه داد: این امر عملاً غیر قابل اجراست و بازار اقتصادی جهان نمی‌تواند به مدت طولانی در قرنطینه بسر برده و فعالیت خود را تعطیل کند.

قادری یادآور شد: دومین روشی که در دنیا مورد استفاده قرار گرفت، آزاد گذاشتن این بیماری ویروسی و صرفاً هشدار به مردم است به عنوان مثال سوئد اولین کشوری بود که این روش را اجرایی کرده ولی متأسفانه تأثیرات منفی آن بر جامعه زیاد بود.

وی با اشاره به اینکه روش سوم که در بیشتر کشورها مورد استفاده قرار گرفته میانه دو روش است، بیان کرد: در مبارزه با این بیماری، فشار بر اپیدمی و سرکوب آن باعث کش دار شدن روند ابتلا و جلوگیری از پیک های شدید بیماری خواهد شد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه در کردستان هیچ وقت نیاز نبود که بیش از ۷۰ درصد ظرفیت بیمارستانی ویژه کرونا مورد استفاده قرار گیرد، گفت: در صورت عدم خود مراقبتی و عدم رعایت پروتکل های وزارت بهداشت، هر یک نفر بیمار مبتلا به ویروس کرونا می تواند ۴۰۰ فرد سالم را مبتلا کند.

قادری شناسایی و قرنطینه خانگی افراد علامتدار را لازم و ضروری برشمرد و اظهار داشت: برای پیشگیری از شیوع بیشتر آن رعایت فاصله گذاری و استفاده از ماسک تنها راه پیش روی مردم در طولانی مدت است تا زمانیکه واکسن مناسبی برای بیماری کشف شود.

وی با اشاره به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، افزود: استفاده از ماسک در اماکن عمومی اجباری و برگزاری مجالس شادی و عزا در این شرایط ممنوع است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: در مواردی محلی که موجب تجمع افراد و خطر ابتلا به این بیماری باشد، در هر صورتی برای حفظ سلامت عموم باید تعطیل شود.

قادری یادآور شد: شرایط شهرستان بیجار در بحث بیماری کرونا با ثبات بوده است اما روند رشد افراد مبتلا در این شهرستان نگران کننده است.

وی با اشاره به اینکه کیت‌های تست کرونا بر اساس جمعیت هر استان توسط شرکت‌های تولید کنند با محدودیت هر سه یا چهار روز عرضه می‌شود، بیان کرد: با توجه به اینکه این نوع کیت ها هم درصدی خطا دارند و ۱۰۰ درصدی نیستند، خود مراقبتی و خود سنجی بهترین تست برای مراقبت و تشخیص این بیماری است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در خانه ماندن و خود مراقبتی کسانی که علائم بیماری را دارند می تواند به سرعت بهبودی کمک کند.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اخبار پزشکی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


انواع فونت و متن بسم الله الرحمن الرحیم برای بیو اینستا