تفتان (نان دامغانی) / طرز تهیه


تفتان (نان دامغانی) / طرز تهیه

رکنا: اگر دلتان می‌خواهد در فصل جدید تجربه‌های تازه‌ای داشته باشید بهتر است با نان‌پزی شروع کنید. نان تفتان، نان سنتی دامغانی‌ها خیلی راحت پخته می‌شود؛ به همین دلیل می‌تواند پیشنهاد خوبی برای شما باشد.

نان تفتان، نان سنتی دامغانی‌ها / مواد لازم

شیر500گرم

شکر250گرم

روغن جامد۱ ق س

مایه خمیر۱ ق س

آرد1 کیلو

کنجدبه میزان لازم

زرده تخم‌مرغ۱عدد

زعفران به میزان لازم

آب ولرم کمی

1 مایه خمیر را در ظرف درداری بریزید و بعد از چند دقیقه با یک قاشق چایخوری شکر و کمی آب ولرم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.

2 خمیر را در ظرف دیگری بگذارید و صبر کنید یک تا دو ساعت عمل بیاید.

3 شیر ولرم را با شکر و روغن مخلوط کنید.

4 حالا مایه خمیر آماده را اضافه کنید.

5 آرد را کم‌کم اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. در نهایت حدود دو ساعت صبر کنید تا خمیر ور بیاید.

6 از خمیر چانه‌های کوچکی بگیرید، کمی پهن کنید و روی آن از مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران بمالید. کنجد یا سیاهدانه را روی نان‌ها بریزید و داخل فر در دمای180درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

نکته

دامغانی‌ها وقتی نان از تنور خارج شد رویش روغن و زردچوبه می‌مالند.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

آیا این خبر مفید بود؟
0 0

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»، بهترین دعا و ظهور بزرگ‌ترین جایزه لیله الرغائب...