طرز تهیه مرغ ناردونی، غذای فوق العاده لذیذ


طرز تهیه مرغ ناردونی، غذای فوق العاده لذیذ

مرغ ناردونی یا کرک انار تیم پهلو یک غذای فوق العاده لذیذ شمالی است. این غذا را می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه مرغ ناردونی، غذای فوق العاده لذیذ

مرغ ناردونی یک غذای شیک برای مجالس و مهمانی ها است. این غذا در شمال ایران و به خصوص در مازندران به غذای شب یلدا معروف است.

مرغ ناردونی در شمال با استفاده از اردک یا غاز تهیه می شود. اما مواد اولیه برای درست کردن این خورش طبق دستور پخت غذالند مرغ، سیر، رب انار، دانه انار و پیاز است.

مواد لازم

ران مرغ ۳ تکه: حدوداً ۶۰۰ گرم (سایر قسمت‌های مرغ، همچنین مرغ کامل قابل استفاده است)
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر تازه: ۲ حبه
آب انار: یک و نیم پیمانه
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
انار دانه شده: نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم

مراحل پخت

مرحله ۱
مرغ‌ها را بعد از پاک کردن و شستن با استفاده از ادویه، نمک، فلفل و زردچوبه و یکی دو قاشق روغن زیتون مزه دار کنید. اگر دوست داشتید یک الی دو قاشق پودر پاپریکا و پودر تخم گشنیز نیز اضافه کنید.

مرحله ۲
مرغ‌ها را در روغن سرخ کردنی تفت دهید.

مرحله ۳
پیاز‌های خرد شده را در تابه‌ای جداگانه تفت دهید.

مرحله ۴
سپس به آن‌ها سیر اضافه کرده و کمی تفت دهید.

مرحله ۵
پس از اینکه بوی آن بلند شد مقداری رب انار به آن اضافه کنید. دقت کنید که ترش یا شیرین شدن غذا را طعم رب انار شما تعیین می‌کند.

مرحله ۶
غذا را هم بزنید و آب انار را اضافه کنید.

مرحله ۷
در تابه را بگذارید و به آن اجازه قل زدن بدهید.

مرحله ۸
سپس تکه‌های مرغ را بیفزایید.

مرحله ۹
حرارت رو کمتر کنید که مرغ‌ها کاملا پخته شوند.

مرحله ۱۰
یک ربع مانده به پایان پخت غذا دانه‌های انار را اضافه کنید. اما در تابه را نگذارید.

مرحله ۱۱
به سس اجازه غلیظ شدن بدهید و سپس آن را سرو کنید.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


عکس های جنجالی و برهنه سارا و نیکا در استخر مختلط