طرز تهیه سوپ پیازچه، پیش غذای لذیذ


طرز تهیه سوپ پیازچه، پیش غذای لذیذ

سوپ پیازچه یکی از سوپ هایی است که می تواند به عنوان غذای کامل یا به عنوان پیش غذا استفاده شود. سوپ پیازچه بسیار سبک است و از این جهت برای وعده شام بسیار مناسب است.

طرز تهیه سوپ پیازچه، پیش غذای لذیذ

سوپ پیازچه از این جهت که مقدار زیادی پیازچه در آن وجود دارد باعث می شود کلسترول کاهش یابد، از چین و چروک افتادن پوست جلوگیری شود.

در ادامه دستور پخت این غذای لذیذ را آموزش خواهید دید.

مواد لازم

پیازچه: ۲۰۰ گرم
آب مرغ: ۱ لیوان
قارچ: ۱۵۰ گرم
جو (پرک): ۱.۵ پیمانه
هویج: ۲ عدد
شیر: ۱ لیوان
خامه: ۳ قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: دلخواه

مراحل پخت

مرحله ۱
جو را به همراه آب مرغ روی حرارات مناسب بگذارید و چند لیوان آب داخل آن بریزید تا بجوشد.

مرحله ۲
هویج‌ها را خرد کرده یا به صورت درشت رنده کنید و به آن اضافه کنید.

مرحله ۳
حدود ۱ ساعت زمان لازم است تا هویج خوب پخته شود.

مرحله ۴
سپس قارچ و پیازچه را خرد کنید و به همراه نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله ۵
وقتی سوپ جا افتاد شیر را اضافه کنید و فرصت دهید تا شیر جوش بیاید و بعد از ۵ دقیقه زیرش را خاموش کنید.

مرحله ۶
مقداری از آب سوپ را جدا کنید و با خامه مخلوط کنید و دوباره به داخل قابلمه بریزید.

مرحله ۷
هنگام سرو این سوپ می‌توانید از آبلیمو برای خوش طعم‌تر شدن استفاده کنید.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...