طرز تهیه سالاد مرغ در منزل


طرز تهیه سالاد مرغ در منزل

سالاد مرغ یکی از خوشمزه ترین سالادهایی می باشد که طرفداران خودش را دارد. با تهیه این سالاد در منزل می توانید از خوردن یک سالاد سالم و خوشمزه بهره مند شوید و از سالادهای ناسالمی که در بیرون از خانه تهیه می شوند بی نیاز شوید.

طرز تهیه سالاد مرغ در منزل

سالاد مرغ از مواد مختلفی تهیه می شود که سینه مرغ یکی از مواد اصلی این سالاد است.

توجه داشته باشید که مرغ استخوان دار را باید در ۱۸۰ درجه فارنهایت بپزید و بقیه مرغ ها باید در دمای داخلی ۱۷۰ درجه فارنهایت پخته شود. قبل از پختن مرغ از سالم بودن و تمیز بودن مرغ خام اطمینان حاصل نمایید. البته نیازی نیست حتما مرغ در فر پخته شود می توانید آن را سرخ کرده و یا گریل کنید و در سالاد مورد استفاده قرار دهید. یا می توانید آن را بخار پز کرده و خورد کنید و مورد استفاده قرار دهید.

مواد لازم

سرکه سیب : دو و نیم قاشق سوپ خوری
روغن زیتون : یک قاشق سوپ خوری
شوید خرد شده تازه : یک و نیم قاشق سوپ خوری
پودر سیر : نصف قاشق چای‌خوری
نمک : یک هشتم قاشق چای‌خوری
فلفل : یک هشتم قاشق چای‌خوری
کاهو خرد شده : سه پیمانه
مرغ پخته و خرد شده : یک و یک چهارم پیمانه
گوجه فرنگی متوسط : یک عدد، خرد شده
خیار : نصف یک عدد پوست کنده و خرد شده
پیاز قرمز : یک چهارم پیمانه، (ژولین شده)
زیتون سیاه رسیده : یک چهارم پیمانه(اسلایس شده)
پنیر فتا : یک چهارم پیمانه(رنده شده)

مراحل پخت

مرحله ۱
سرکه، روغن، شوید، پودر سیر، نمک و فلفل را درون ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید تا خوب یکدست شوند. (برای تهیه سس)

مرحله ۲
سپس کاهو، مرغ، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و پنیر فتا را درون ظرف حاوی سس اضافه کرده و خوب با مخلوط اول آغشته کنید.

مرحله ۳
طرز تهیه مرغ در قسمت نکات ذکر شده است.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»، بهترین دعا و ظهور بزرگ‌ترین جایزه لیله الرغائب...