طرز تهیه خاگینه ذرت، صبحانه ای سالم


خاگینه ها میان وعده و صبحانه های بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع می باشند. خاگینه ذرت را می توان به تنهایی و یا با موادی هم چون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی پخت.

طرز تهیه خاگینه ذرت، صبحانه ای سالم

اگر نگران سرخ شدن این میان وعده هستید می توانید بعد از سرخ کردن آن ها را در یک کاغذ دستمالی حوله ای و یا کاغذ های مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه ها بسته به سلیقه شما می باشند می توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید.

در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می توانید استفاده کنید.

مواد لازم

دانه ذرت: ۳ فنجان
آرد کامل: ۱ فنجان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
پودر پکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه سفت: ۳/۴ فنجان
روغن: برای سرخ کردن
فلفل دلمه‌ای: برای تزیین
سس مورد دلخواه: به مقدار لازم

مراحل پخت

مرحله ۱
ابتدا خامه و تخم مرغ‌ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.

مرحله ۲
ذرت، آرد، شکر، پکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

مرحله ۳
این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴
حال می‌توانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.

منبع: غذالند

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


اوکراین درباره وقوع جنگ جهانی سوم هشدار داد